5:36 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Θάνος Τζήμερος: Εμπρηστική επίθεση στην πολυκατοικία του

Θάνος Τζήμερος: Εμπρηστική επίθεση στην πολυκατοικία του

Εμπρηστικό μηχανισμό με γκαζάκια, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα, τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο της πολυκατοικίας που κατοικεί ο επικεφαλής της πολιτικής κίνησης “Δημιουργία Ξανά”, Θάνος Τζήμερος, στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελείτο από γκαζάκια, εξερράγη λίγο μετά τις 03:00 και προκάλεσε υλικές ζημιές στην είσοδο της πολυκατοικίας.Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο Facebook, άγνωστοι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου και τοποθέτησαν στο εσωτερικό του κτιρίου εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια.

Από την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές.

Επί τόπου έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβουν καθώς η φωτιά είχε ήδη σβήσει.

Δείτε πως αντέδρασε ο Θάνος Τζήμερος παρακάτω :

Ο διαφημιστής Θάνος Τζήμερος ήταν εντελώς άγνωστος στην πολιτική σκηνή μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2011 που ξεκίνησε την ίδρυση του πολιτικού κόμματος δημιουργία, ξανά!, συμμετείχε στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 και κατέλαβε την 11η θέση με ποσοστό 2,15%.

Σύνθημά του από τις πρώτες ημέρες ήταν ότι στο κόμμα Δημιουργία, Ξανά δεν μπορούν να συμμετέχουν φθαρμένα πολιτικά στελέχη. Την τελευταία στιγμή όμως πριν τις εκλογές του Μαίου 2012, και ενώ οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ότι το κόμμα του δεν μπαίνει στη Βουλή ο Θάνος Τζήμερος έκανε συνεργασία με το κόμμα Δράση του Στέφανου Μάνου και πάτωσε.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας