10:11 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

To πρώτο μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον

To πρώτο μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον

Στο πρώτο του μήνυμα προχώρησε ο Μπόρις Τζόνσον μετά την Εντατική. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω ό,τι χρωστάω στο προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, που μου έσωσε τη ζωή».

Εστίασε στη σημασία της πειθαρχίας όσον αφορά στα μέτρα καραντίνας λέγοντας τα εξής: «Οι προσπάθειες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τη Βρετανία που μένουν στο σπίτι έχουν πραγματική αξία. Μαζί θα ξεπεράσουμε την πρόκληση , όπως άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν», τόνισε ο Τζόνσον, ο οποίος στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού είχε επικριθεί για ολιγωρία ως προς τη λήψη περιοριστικών μέτρων.

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος έφτασε μέχρι τη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την προσβολή του με κορωνοϊό, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Τζόνσον πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή του την περασμένη Κυριακή αρχικά για εξετάσεις καθώς η κατάσταση του δεν βελτιωνόταν επτά ημέρες από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μια ημερά μετά, όμως, την περασμένη Δευτέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας μέχρι την Πέμπτη.

Από την πλευρά της η έγκυος μνηστή του Βρετανού πρωθυπουργού περιέγραψε τη χαρά της με τρεις αναρτήσεις στο Twitter.

«Νιώθω απίστευτα τυχερή, υπήρχαν σκοτεινές στιγμές την περασμένη εβδομάδα, δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπληρώσω στους εργαζομένους του νοσοκομείου Sh Thomas» έγραψε μεταξύ άλλων η Κάρι Σίμοντς.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας