0:01 Τετάρτη 1 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κορωνοϊός: Θετική βρεφονηπιοκόμος στο «Μητέρα» - Εξετάσεις σε μωρά και νήπια

Κορωνοϊός: Θετική βρεφονηπιοκόμος στο «Μητέρα» - Εξετάσεις σε μωρά και νήπια

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια βρεφονηπιοκόμος του Κέντρου Βρεφών «Η Μητέρα».   Όπως μετέδωσε ο έγκυρος ιστότοπος ιατρικών ειδήσεων iatropedia, το κρούσμα ανιχνεύθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εξετάσεων που πραγματοποιεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στις προνοιακές δομές όλης της χώρας.

Σχετικά Άρθρα:

Κορωνοϊός: Δειγματοληψία στη δομή στο Κρανίδι – Επιτόπου Χαρδαλιάς, Τσιόδρας, Μηταράκης

Κορωνοϊός: 115 τα θύματα – Πέθανε 74χρονος στο ΑΧΕΠΑ

Η βρεφονηπιoκόμος του Κέντρου Βρεφών «Η Μητέρα» βρέθηκε θετική στον ιό, και αμέσως σήμανε «συναγερμός» στη δομή, στην οποία φιλοξενούνται μωρά και νήπια, η επιμέλεια των οποίων έχει αφαιρεθεί από τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) που επικαλείται η iatropedia, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε άμεσα τεστ σε όλα τα βρέφη της πτέρυγας στην οποία εργαζόταν η βρεφονηπιοκόμος και όλα βρέθηκαν αρνητικά. Ωστόσο οι εξετάσεις θα επαναληφθούν μετά από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η βρεφοκόμος τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, ενώ και τα μέχρι τώρα τεστ στους υπόλοιπους εργαζόμενους είναι αρνητικά.

Live: Ο παγκόσμιος χάρτης εξάπλωσης της πανδημίας

Κορωνοϊός: Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για τον φονικό ιό

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας