20:26 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας: «Σπιλώθηκε το όνομά μου. Θα κινηθώ νομικά»

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας: «Σπιλώθηκε το όνομά μου. Θα κινηθώ νομικά»

Έξαλλος είναι ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας με πρωτοσέλιδο της Espresso, που τον θέλει να έχει τραγουδήσει στο πάρτι της Μυκόνου, που έγινε σε βίλα με εκκλησία. Ο τραγουδιστής είπε για το δημοσίευμα:

«Αυτό το δημοσίευμα με έχει πλήξει πάρα πολύ σοβαρά εμένα, σαν Κωνσταντίνο Ντρούλια και επαγγελματικά και ηθικά. Σπιλώθηκε το όνομά μου και η καλλιτεχνική μας ταυτότητα. Είμαστε άνθρωποι ευσεβείς, πιστεύουμε στο Θεό… Ντροπή τους…

Εννοείται πως ήμουν καλεσμένος στο πάρτι, αλλά δεν πήγα. Είμαι μόνος μου αυτή τη στιγμή στο νησί και δε γίνεται Droulias Brothers, χωρίς Ηλία Ντρούλια.

Αρά δεν υπήρχε περίπτωση να παρευρεθώ σε πάρτι 250 ανθρώπων μέσα σε ναό. Το θεωρώ προσβολή και λάθος. Και ας πούμε ότι πήγα, δεν θα τραγουδούσα ποτέ χωρίς τον αδερφό μου και τον μαέστρο μου, που βρίσκονται στην Αθήνα.

Αν η εν λόγω εφημερίδα δεν κάνει επανόρθωση του ονόματός μου, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο που συνεχίζει να αναπαράγει το ψευδές δημοσίευμα, θα κινηθώ νομικά. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου. Είναι ποινικά κολάσιμο αυτό το πράγμα, είναι ντροπή…»

Μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Κωνσταντίνος Ντρούλιας μίλησε ζωντανά με την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας