4:13 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αυξάνονται καθημερινά οι πτήσεις που προσγειώνονται στα αεροδρόμια της χώρας

Αυξάνονται καθημερινά οι πτήσεις που προσγειώνονται στα αεροδρόμια της χώρας

Στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα αναμένονται 71 πτήσεις ενώ τις προηγούμενες μέρες προσγειωνόταν περίπου 40 πτήσεις την ημέρα.

Οι περισσότερες πτήσεις είναι από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης σήμερα η αναμενόμενη επιβάτες είναι κυρίως από τη Γερμανία και τις άλλες χώρες της Βόρειας Ευρώπης ενώ συνεχίζονται αδιαλείπτως οι έλεγχοι για τον κορωνοϊό γίνονται 825 test την ημέρα στο Ηράκλειο.

Και έχει βρέθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα τις προηγούμενες μέρες αφορά μία τουρίστρια από τη Ρουμανία που εντοπίστηκε χαρείς τη φόρμα την οποία συμπληρώνουν όλοι οι επιβάτες ώστε να μείνει στη  προβλεπόμενη καραντίνα.

Την ίδια ώρα ατελείωτες ουρές εξακολουθούν να σχηματίζονται στα σύνορα του Προμαχώνα τα οποία δεν μπορεί να αντέξει σαν σημείο εισόδου την τόσο μεγάλη διέλευση τουριστών από Βουλγαρία και Σερβία με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται αρκετά οι ταξιδιώτες και θα πρέπει να ανοίξουν κι άλλες πύλες εισόδου για να μπορέσει να ομαλοποιηθεί η ροή με τις ατέλειωτες ουρές αυτοκινήτων και μάλιστα με πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προσωρινές συντάξεις: Σε ποιές αυξάνεται η προκαταβολή και σε τι ποσοστό

Ελληνικό: Αναλυτικά ποια έργα θα παραδοθούν την πρώτη πενταετία

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας