15:06 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τα κορίτσια του GNTM topless!

Τα κορίτσια του GNTM topless!

Ανέβασαν ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία τα κορίτσια του GNTM, αφού εν μέσω καύσωνα εμφανίστηκαν topless!

Ο λόγος για την Εύη Ιωαννίδου και την Κάτια Ταραμπάνκο που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα από το γνωστό πρόγραμμα Greece’s Next Top Model του Star. Οι topless φωτογραφίες των κοριτσιών έβαλαν «φωτιά» στο Ιnstagram.

Πολύ γρήγορα κατάφεραν να τρελάνουν τους χιλιάδες άντρες που τις ακολουθούν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια!

Πρώτη φωτογραφήθηκε γυμνή από τη μέση και πάνω, με μια πετσέτα στα μαλλιά και γυαλιά ηλίου, η νικήτρια του «GNTM 2», η οποία, όπως θα θυμάστε, μοιράστηκε το έπαθλο με την Αννα Μαρία Ηλιάδου. Η Κάτια ξεχώρισε αμέσως στο reality μοντέλων και συζητήθηκε όσο καμία άλλη παίκτρια ως η αρχηγός της κλίκας «Fantastic Five», ενώ κατηγορήθηκε ακόμα και για bullying από πρώην συμπαίκτριά της.

Μία μέρα μετά τη σέξι ανάρτηση της Ταραμπάνκο ακολούθησε μια topless εικόνα της Εύης Ιωαννίδου, η οποία συμμετείχε στο πρώτο «GNTM» και ήταν ένα από τα μέλη της «Τριάδας-Φωτιά». Στη δική της περίπτωση, πάντως, η φωτογραφία που ανέβασε στο Ιnstagram, στην οποία κρατά το στήθος της με τα χέρια, κρύβει μια γλυκιά μελαγχολία. «Κάποιες φορές είναι καλύτερα να είσαι μόνη σου, κανείς δεν μπορεί να σε πληγώσει χωρίς την άδειά σου» σχολίασε στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας