4:19 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ηλεία: Πως γλίτωσε την αρπαγή ο 8χρονος Δημητράκης

Ηλεία: Πως γλίτωσε την αρπαγή ο 8χρονος Δημητράκης

Μια νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου προκαλεί αναστάτωση και προβληματισμό στους πολίτες της Ηλείας. Συγκεκριμένα, η δεύτερη περίπτωση έγινε στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης. Ο οκτάχρονος Δημητράκης έδρασε με γρήγορα αντανακλαστικά, όταν κατάλαβε ότι τρία μελαμψά άτομα με μια λευκή κλούβα προσπαθούσαν να τον απαγάγουν. Πρόλαβε να κρυφτεί σπίτι του σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι γονείς του.

Οι γονείς του οκτάχρονου προσπαθούν ακόμα να αντιληφθούν τι ακριβώς έχει συμβεί σχετικά με το περιστατικό και έχει θορυβηθεί όλη οι κοινότητα. Τελευταία έχουν δημοσιευτεί πολλά τέτοια περιστατικά και πλέον τα παιδιά έχουν έντονη φοβία εκτός σπιτιού.

Επίσης ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Σοφιανός έδωσε κατάθεση και έκανε γνωστό το γεγονός.«Μας μετέφεραν ότι έγινε προσπάθεια πριν το μεσημέρι, να αρπάξουν ένα αγοράκι ανήλικο, οχτώ χρονών, τον Δημητράκη, αλλά παρά την προσπάθεια των απαγωγέων ο μικρός ξέφυγε.

Ο Δημητράκης ήταν με το πατίνι του και το παρακολουθούσαν κάποιο διάστημα και επειδή ήταν γρήγορος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην αυλή φωνάζοντας και κλαίγοντας. Βγήκε η μητέρα του να δει, δεν ξέρω αν πρόλαβε να τους δει αλλά από ότι με πληροφόρησαν ήταν μία άσπρη κλούβα με κάποιους μελαμψούς στην εμφάνιση.

Τώρα τελευταία, πολλά ύποπτα φορτηγάκια και βαν κυκλοφορούν. Μετά από μία ώρα με πληροφόρησαν κάποιοι κάτοικοι, ότι κυκλοφορούσαν τρεις μελαμψοί τύποι, με ένα βυσσινί βαν. Έχουμε προβληματιστεί όλοι πάρα πολύ, για το τι κρύβεται πίσω από αυτό το σκηνικό. Οι γονείς πρέπει να είναι σε εγρήγορση και εφιστώ την προσοχή τους να φυλάνε τα παιδιά τους. Κάποια μέτρα θα ληφθούν τώρα, γιατί έχουν ξεσηκωθεί και οι γονείς. Θα δούμε στην πορεία τι μέλλει γενέσθαι».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας