5:17 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Νουλέζας για τις γυναίκες που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα βιασμού της Μούρθου

Ο Νουλέζας για τις γυναίκες που υποστηρίζουν πως έπεσαν θύματα βιασμού της Μούρθου

Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα οι καταθέσεις δύο γυναικών, οι οποίες υποστηρίζουν ότι υπήρξαν θύματα βιασμού δηλώνοντας ότι τις παρέσυρε στο διαμέρισμά της και αφού τις νάρκωσε, τις κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή και την κακοποίηση της 10χρονης Μαρκέλλας με δήλωσή του αναφέρθηκε στις νέες καταγγελίες των γυναικών:

“Πληροφορήθηκα σήμερα μόλις από κυριακάτικη εφημερίδα για τις καταγγελίες 2 γυναικών από την Θεσσαλονίκη στην Υποδ/νση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης οι οποίες υποστηρίζουν ότι η εντολέας μου στα πλαίσια κοινωνικής συναναστροφής τους κατόπιν χορήγησης ενδεχομένως ναρκωτικών ουσιών υπέστησαν βιασμό. Δεν έχουμε κληθεί από την κ. Ανακρίτρια Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να απολογηθούμε για την νέα κατηγορία που μας βαρύνει.
Δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου των καταθέσεων τους. Διατηρώ λοιπόν μια σοβαρή επιφύλαξη. Διερωτώμαι για το ότι επέλεξαν αυτήν την χρονικη συγκυρία και στιγμή να καταγγέλλουν το συμβάν αυτο όχι νωρίτερα; Ποια σκοπιμότητα εξυπηρετεί αυτό; Πώς θα ελεγχθεί ιατροδικαστικά αν χορηγήθηκε ναρκωτική ουσία αν υπήρξε πράγματι βιασμός και όχι συναινετική ερωτική συνεύρεση με οικονομικό αντάλλαγμα όπως άλλωστε κατέθεσε απολογούμενη η εντολέας μου; Μετά τόσους μήνες 2 ενήλικες γυναίκες εμφανίζονται να καταγγείλλουν. Η Δικαιοσύνη θα αξιολογήσει την βασιμότητα των λεγομένων τους”.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας