11:33 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ο Μέμος Μπεγνής για το σεξουαλικό του προσανατολισμό

Ο Μέμος Μπεγνής για το σεξουαλικό του προσανατολισμό

Με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μέμος Μπεγνής τοποθετήθηκε για το θέμα, αφού ρωτήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Πρέπει να έχουμε τη σοφία, οι άνθρωποι που έχουμε ένα παραπάνω βήμα από τους ανθρώπους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά, πρέπει να έχουμε μια ευθύνη του τι λέμε και τι εκθέτουμε, και πώς το εκθέτουμε και πώς το λέμε γιατί μας βλέπουν», ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Σε ερώτηση αν ο ίδιος έχει νιώσει πως θέλει να μοιραστεί δημόσια δικές του ιστορίες ή να περάσει κάποιο μήνυμα, ο Μέμος Μπεγνής απάντησε:

«Το κάνω με φίλους μου, με δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου… Αν νιώσω ποτέ ότι θέλω να πω κάτι δημόσια θα το πω, δεν το συζητώ».

Αναμφίβολα, κάθε λέξη που είπε ήταν μετρημένη.

Για την αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες, ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε:

« Εγώ με τα ζώα επειδή έχω θέμα και με τη σφαγή την ασύδοτη που γίνεται, γιατί μιλάμε για εκατομμύρια ζώα τη μέρα στη γη ολόκληρη για να φάμε εμείς τα χάμπουργκερ και όλα αυτά τα πράγματα που τρώμε, νομίζω ότι ο κόσμος σιγά σιγά αρχίζει και το καταλαβαίνει και πάει προς το vegetarian. Ή εγώ σου λέω να μην πας στο vegetarian, ελλάτωσέ το. Να έχεις ένα σεβασμό γι αυτά τα όντα που κι αυτά έχουν ψυχή και δεν έχουν τη δύναμη να επιβληθούν. Αυτα κάθονται και σφαγιάζονται, έτσι; Είναι μια ευαισθησία που οι άνθρωποι σιγά σιγά πρέπει να αρχίσουν να αποκτούν και επίσης πιστεύω στη συλλογική συνείδηση. Δεν είναι κάτι μαγικό, είναι κάτι κβαντικό, να το πο΄με έτσι. Όταν μια ομάδα ανθρώπων, είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό, αρχίζει και αναπτύσσει μια συνείδηση σε ένα συγκεκριμένο πράγμα, αυτό μαγικά εντός εισαγωγικών, λειτουργεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάρης Ρώμας αντιδρά στο κάλεσμα της Σοφίας Μουτίδου στους gay διασήμους να βγουν και να το δηλώσουν

Μαλέσκου: Η καυστική απάντηση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ζουγανέλη: Χέρι-χέρι με τον άντρα της στις Σπέτσες

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας