10:27 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δολοφονία 50χρονης: Ήθελαν να κάψουν το πτώμα οι ανήλικοι!

Δολοφονία 50χρονης: Ήθελαν να κάψουν το πτώμα οι ανήλικοι!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη φρικτή δολοφονία της 50χρονης καθαρίστριας. Η 15χρονη κόρη του θύματος, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ο 16χρονος Έλληνας συνεργός από το Λουτράκι, έμειναν όλο το βράδυ στο ματωμένο διαμέρισμα της Αγίας Βαρβάρας με το πτώμα της άτυχης γυναίκας αναζητώντας τον τρόπο για να το εξαφανίσουν! Την είχαν δέσει  χειροπόδαρα,την είχαν τυλίξει με κουβέρτες με σκοπό να μεταφέρουν τη σωρό της 50χρονης σε κάποιο απόμερο σημείο των δυτικών προαστίων, για να την κάψουν. Όμως δεν τα κατάφεραν. Παράλληλα, έψαξαν όλο το σπίτι να βρουν τις 10.000 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ενός Nissan Χ-ΤRAIL του πατέρα της 15χρονης ο οποίος απεβίωσε πριν ένα χρόνο.

Η 15χρονη

Την άλλη μέρα το πρωί, έφυγαν τελικά από το σπίτι παίρνοντας μόνο την κάρτα ανάληψης μετρητών και αφού έβγαλαν 500 ευρώ πήραν και οι τρεις ανήλικοι το ΚΤΕΛ και έφθασαν στις Σέρρες. Το σχέδιο που είχε καταστρώσει το τρίο των άγουρων δολοφόνων ήταν να την «κοπανήσουν» από τη χώρα και μέσω Βουλγαρίας να καταλήξουν στη Ρουμανία, χώρα καταγωγής του 17χρονου, ο οποίος όμως γεννήθηκε στην Ελλάδα.

Η 15χρονη σε φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook

Το βράδυ του Σαββάτου, προσπάθησαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο όμως έκανε πολύ κρύο και ο 16χρονος Έλληνας από το Λουτράκι έφυγε αναζητώντας ένα πιο ζεστό κατάλυμα. Όμως όταν οι άλλοι δύο έπεσαν λίγες αργότερα σε έλεγχο της ΔΙ.ΑΣ για τα μέτρα Covid 19 και αποκαλύφθηκε η υπόθεση, ο 16χρονος πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο Λουτράκι και της είπε να πάει να τον πάρει από τις Σέρρες. Χθες, παραδόθηκε στις αρχές και οδηγήθηκε στο Ανθρωποκτονιών για να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για τη σφαγή της 50χρονης γυναίκας.

Ο συνήγορος της ανήλικης Σπύρος Δημητρίου μιλώντας στην εκπομπή του STAR “Αλήθειες με τη Ζήνα”  είπε ότι η 15χρονη ομολόγησε συνέργεια και όχι αυτουργία στο έγκλημα. Ωστόσο η δικογραφία δεν είναι ακόμη ώριμη προκειμένου να εξαχθούν ακόμα ασφαλή συμπεράσματα για τα πραγματικά περιστατικά. Ερωτώμενος για την ποινή που μπορεί να αντιμετωπίσει η πελάτισσα του είπε ότι μπορεί να φτάσει τα 2,5 με τρία χρόνια το πολύ ,αν προσμετρηθούν διάφορα ελαφρυντικά π.χ. εργασία στις φυλακές κ.λ.π.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων μίλησε στην ίδια εκπομπή για τα σημεία κλειδιά που θα λύσουν τον γρίφο του τι πραγματικά συνέβη στο διαμέρισμα στην Αγία Βαρβάρα.

«Με κακομεταχειριζόταν. Η ζωή μου είχε γίνει αφόρητη. Ήμουν ακραία απελπισμένη και έφθασα στο αμήν. Όμως δεν είχα τη δύναμη να τη σκοτώσω. Ήταν μάνα μου και δεν μπορούσα να το κάνω…». Με αυτά τα λόγια η 15χρονη προσπάθησε να δικαιολογήσει την απίστευτη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της.

Η άτυχη γυναίκα αγαπούσε πολύ τον σύζυγό της. Στον λογαριασμό της στο Facebook ανέβαζε φωτογραφίες μαζί του .

Η απώλεια του πατέρα της επηρέασε πολύ την 15χρονη. Σταμάτησε το σχολείο και ξεκίνησε τις κακές παρέες. Από την άλλη, ο νεαρός Ρουμάνος, είχε τραβήγματα με την Αστυνομία από νωρίς. Μπλεγμένος στα δίχτυα των αρχών και της μικροεγκληματικότητας, έφθασε στη δολοφονία πριν καν ενηλικιωθεί. Η κυνική περιγραφή του φρικαλέου εγκλήματος στους αστυνομικούς αποκαλύπτει ότι ο 17χρονος είχε γίνει, πριν καν ενηλικιωθεί, πολύ σκληρός και άκαμπτος. Σαν πέτρα…

«Του είπα να μας βοηθήσει και θα του δίναμε χρήματα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής του ανοίξαμε την πόρτα και η φίλη μου πήγε στο διπλανό δωμάτιο. Πήγαμε στο υπνοδωμάτιο της μητέρας της και τότε εγώ του έδωσα την πεταλούδα γιατί δεν είχα τα κότσια να σκοτώσω. Την ακινητοποιήσαμε, εγώ της έβαλα στο πρόσωπο το μαξιλάρι και ο 16χρονος την μαχαίρωνε. Την δέσαμε μετά…» φέρεται να ισχυρίστηκε για την πράξη σε μια προσπάθεια να φορτώσει το πιο ειδεχθές κομμάτι αυτής, όπως εκτιμούν οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, στον 16χρονο Έλληνα. Ως δέλεαρ, η 15χρονη και ο Ρουμάνος του είπαν ότι θα του έδιναν όσα χρήματα υπήρχαν στο σπίτι και προέρχονταν από την πώληση ενός οικοπέδου και αυτοκινήτου αν τους βοηθούσε να τη βγάλουν από τη μέση.

Ο 16χρονος ,που ζούσε μαζί με τους γονείς του στο Λουτράκι και παραδόθηκε χθες το απόγευμα στην Αστυνομία, είναι ένας έφηβος που πήρε και αυτό από νωρίς τον στραβό τον δρόμο. Σεσημασμένος για μικροκλοπές, παιδί του περιθωρίου με αποκλίνουσα συμπεριφορά έφθασε για μια χούφτα ευρώ να να βάψει τα χέρια του με αίμα και να πάρει μια ζωή. Στο παρελθόν, μαζί με τον Ρουμάνο είχαν μπλέξει με μικροκλοπές, ναρκωτικά και το μέλλον τους ήταν όπως όλα έδειχναν συνυφασμένο με την παραβατικότητα και τις άγριες καταστάσεις που μόνο σε αδιέξοδο οδηγούν.

Ο παιδοψυχίατρος Μάνος Τσαλαμάνιος μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” για τη δολοφονία της άτυχης 50χρονης και τις συνθήκες που διαμόρφωσαν την ψυχοσύνθεση των τριών εφήβων και τους οδήγησαν να διαπράξουν ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα:

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αναμένεται να εξετάσουν κατ΄αντιπαράσταση τον Ρουμάνο και τον 16χρονο καθώς ο 17χρονος Ρουμάνος έχει πέσει σε αντιφάσεις και είναι σίγουροι ότι το σκηνικό δεν είναι όπως το περιέγραψε σε ό,τι έχει να κάνει με το χέρι που σήκωσε την πεταλούδα και την κάρφωσε στο λαιμό και το πρόσωπό της άτυχης καθαρίστριας και την έσφαξε στο υπνοδωμάτιο του υπερυψωμένου ισογείου της Αγίας Βαρβάρας.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, μέσα από την απολογία του 16χρονου θα έχουν έχουν όλο το παζλ της ανατριχιαστικής υπόθεσης για τη δολοφονία της 50χρονης. Την ίδια ώρα, οι δύο ανήλικοι οδηγήθηκαν χθες στην Ανακρίτρια Ανηλίκων.

Πηγή: STAR /Protothema.gr /Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημήτρης Σούρας για τη δολοφονία της 50χρονης: Αδιανόητη σκληρότητα και βαρβαρότητα

 

Φρίκη στη Νέα Υόρκη: Εντοπίστηκαν νεκρά δύο νεογέννητα μωρά τυλιγμένα σε χαρτιά [vid]

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας