15:21 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Μαραντόνα: Δίπλα στους γονείς του ετάφη ο θρύλος -Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο [vid's]

Μαραντόνα: Δίπλα στους γονείς του ετάφη ο θρύλος -Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο [vid's]

Ο Μαραντόνα ετάφη  εχθές δίπλα στους γονείς του στην Μπέλα Βίστα. Για το τελευταίο “αντίο” παρευρέθηκαν λίγα άτομα  της οικογένειάς του και φίλοι  οι οποίοι και μετέφεραν στο νεκροταφείο το φέρετρό του με τη σημαία της Αργεντινής τυλιγμένη πάνω του ως φόρο τιμής στο ποδόσφαιρο και τη γενέτειρά του.

Εκεί κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής τα αγαπημένα πρόσωπα του Μαραντόνα του είπαν το τελευταίο αντίο, πριν κηδευτεί  δίπλα στους τάφους των γονιών του.Της μητέρας του Ντάλμα και του πατέρα του Ντιέγκο που ενταφιάστηκαν το 2011 και το 2015, αντίστοιχα. 

Μεταξύ των συγγενών που παραβρέθηκαν στην τελετή στο νεκροταφείο Jardín της Bella Vista, η πρώην σύζυγός του Κλαούντια Βιγιαφάνε και οι δυο του κόρες Ντάλμα και Τζιανίνα.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, πλαστικών σφαιρών και αντλιών νερού για να διαλύσουν το συγκεντρωμένο πλήθος, ενώ η ταφή του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα έγινε νωρίτερα από το προγραμματισμένο.

Την ίδια ώρα, σάλος ξέσπασε όταν δύο εργαζόμενοι στο νεκροτομείο του Μπουένος Άιρες δημοσίευσαν φωτογραφία όπου στέκοντας δίπλα στο άψυχο σώμα του «Ντιεγκίτο». Οι αντιδράσεις ήταν έντονες, με τη διεύθυνση του νεκροτομείου να αποφασίζει την απόλυση των δύο υπαλλήλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας