9:00 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η όμορφη υποστηρίκτρια του Τραμπ ξεσπά: «Χάσατε το μυαλό σας;»

Η όμορφη υποστηρίκτρια του Τραμπ ξεσπά: «Χάσατε το μυαλό σας;»

Η  παρουσιάστρια του  Fox Nation Tomi Lahren καταδίκασε απερίφραστα τα γεγονότα βίας που εξελίχτηκαν στο Καπιτώλιο, μιλώντας για  «αναρχικά ζώα» που την άφησαν «σοκαρισμένη, αηδιασμένη» και «άρρωστη στο στομάχι».

“Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα την ημέρα που ορισμένοι υποστηρικτές του Τραμπ – πολλοί που πίστευα ότι ήταν συμπατριώτες μου – θα γίνονταν σαν τους κακοποιούς και τους αναρχικούς που περάσαμε μεγάλο μέρος του χρόνου μας καταδικάζοντάς τους”, δήλωσε η Λάχρεν στην τηλεοπτική εκπομπή της Fox Nation “Τελικές σκέψεις.”

“Είτε ήταν η Antifa και οι αριστεροί ταραχοποιοί που ψεκάζονταν είτε πραγματικά ήταν θυμωμένοι υποστηρικτές του Τραμπ, είμαι απογοητευμένη  και αηδιασμένη από τη συμπεριφορά σου.”

Η Λάχρεν, μία ειλικρινής υποστηρικτής του Τραμπ, είπε στους τηλεθεατές ότι υποστηρίζει κάθε ειρηνική διαμαρτυρία,  “Και  εγώ πιστεύω ότι ήταν ψεύτικες οι εκλογές. Απογοητεύτηκα και γω και συμμερίζομαι τον θυμό σας, το πάθος σας ή την απογοήτευσή σας. Είμαι εκεί μαζί σας για όλα αυτά”.

«Όμως», πρόσθεσε, «Είμαι απογοητευμένη πέρα ​​από το γεγονός ότι οι ίδιοι οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι σέβονται ο ένας τον άλλον, σέβονται την επιβολή του νόμου και σέβονται τη ανθρώπινη αξιοπρέπεια θα ενεργούσαν με αυτόν τον τρόπο. Αυτό δεν είναι αυτό το κίνημα. Δεν είναι αυτό που ο Ντόναλντ Ο Τραμπ αντιπροσωπεύει και δεν συμπεριφέρονται έτσι οι συντηρητικοί.

“Έχετε χάσει το μυαλό σας;” συνέχισε.

Οι βίαιες ενέργειες εκείνων που εμπλέκονται σε αυτά τα γεγονότα είναι “προσβολή του κινήματός μας”, δήλωσε η Λάχρεν.

“Αυτό το κίνημα αποτελείται από συντηρητικούς πατριώτες που εργάζονται σκληρά, υπακούουν στο νόμο, λατρεύουν τον Κύριο και σέβονται την περιουσία, τα υπάρχοντα και την ευημερία των άλλων. Παλεύουμε μόνο αν πρέπει και χθες, δεν έπρεπε.” Μόλις αρχίσουμε να ενεργούμε έτσι, το πολύ έγκυρο μήνυμά μας χάνεται. ”

Η Λάχρεν συνέχισε λέγοντας ότι οι Αμερικανοί μπορούν να μιλήσουν για την αλήθεια με “τα εργαλεία που μας έδωσε η δημοκρατική δημοκρατία που είμαστε τόσο τυχεροί που ζούμε μέσα σε αυτή τη δημοκρατία. Χρησιμοποιούμε τις φωνές μας, τις πλατφόρμες μας, τα ταλέντα και τους καθαρούς αριθμούς μας για να πάρουμε πίσω αυτήν τη χώρα.

«Σταματάμε να φωνάζουμε στη γωνία και προσποιούμαστε ότι δεν έχουμε πολιτικές πεποιθήσεις. Σταματούμε να τοποθετούμε τους φιλελεύθερους στις τάξεις μας, τους κοινωνικούς κύκλους και τις οικογένειές μας που μας κάνουν να ντρπόμαστε, να σιωπήσουμε. Θυμάμαστε τους δημάρχους και τους κυβερνήτες, και των δύο πολιτικών κομμάτων, οι οποίοι παραβιάζουν τα δικαιώματα, τις επιχειρήσεις, τις θέσεις εργασίας και το βιοτικό μας επίπεδο.

«Αυτό που δεν κάνουμε», τόνισε η Λάχρεν είναι να, «αρχίσουμε να ενεργούμε σαν φιλελεύθεροι. Δεν καταστρέφουμε τα πράγματα, δεν ασεβούμε στην επιβολή του νόμου και της τάξης, δεν δημιουργούμε ταραχές όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλουμε.

“Ξέρω ότι είμαστε καλύτεροι από αυτό”, κατέληξε. “Έχουμε μια χώρα να σώσουμε. Ξέρω ότι είστε θυμωμένοι, ξέρω ότι αισθάνεστε εξαπατημένοι, αλλά μέσα σε όλα ταυτά τα συναισθήματα, μην ξεχνάτε ποιοι είστε, ποιοι είμαστε.”

Διαβάστε επίσης 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας