10:22 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Τι (καλό) ετοιµάζεται στο hub της Cisco στη Θεσσαλονίκη

Τι (καλό) ετοιµάζεται στο hub της Cisco στη Θεσσαλονίκη

Νέες συνεργασίες, που αφορούν το Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων της Cisco στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο η εταιρεία, η οποία σχεδιάζει να εγκαινιάσει επισήμως το hub της στο κτήριο των Παλαιών Σφαγείων, αμέσως μόλις τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας αρθούν και οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η διευθύντρια μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Cisco για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, Έλενα Πρασσάκη, επεσήμανε ότι οι συμφωνίες που θα υπογραφούν για το Κέντρο στη Θεσσαλονίκη αφορούν συνεργασίες με δημόσια και ιδιωτικά ακαδημαϊκά ιδρύματα, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και περιφέρειες, καθώς και ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις.

Η Cisco δεν εγκαταλείπει την συμμετοχή της στην υλοποίηση έξυπνων πόλεων (σ.σ. ένα από τα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται και το Κέντρο στη Θεσσαλονίκη).

Υπενθυμίζουμε ότι στις 17 Δεκεμβρίου η Cisco ανακοίνωσε δεύτερο κέντρο καινοτομίας στην Ελλάδα («Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας), το οποίο θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την ONEX στη Σύρο.

Όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας