17:05 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αισιόδοξος ο Μητσοτάκης για το χρονοδιάγραμμα στο νότιο τμήμα του Ε65 - Εμβληματικό για τη χώρα μας έργο

Αισιόδοξος ο Μητσοτάκης για το χρονοδιάγραμμα στο νότιο τμήμα του Ε65 - Εμβληματικό για τη χώρα μας έργο

Απολύτως βέβαιος ότι το νότιο τμήμα του οδικού άξονα Ε65 θα ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων, καθώς, όπως επανέλαβε «το ενδιαφέρον μου για αυτό το εμβληματικό για τη χώρα μας έργο είναι συνεχές» εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατά την επιστροφή του στην Αθήνα έκανε μία στάση στο ύψος της Ξυνιάδας και επιθεώρησε το νότιο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Ε65.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να ενημερωθεί για την εξέλιξη των εργασιών στο συγκεκριμένο, νότιο τμήμα, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εκείνο το τμήμα όπου εξελίσσονται εργασίες στο τούνελ στο όρος Όθρυς.

Πρόκειται για το τμήμα το οποίο ενώνει την ΠΑΘΕ στο ύψος της Αλαμάνας με το έτοιμο τμήμα που έχει αποδοθεί σε κυκλοφορία και το οποίο ξεκινά από την Ξυνιάδα και κατευθύνεται μέχρι τα Τρίκαλα.  Ε65

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε συγκεκριμένες πληροφορίες για τα τμήματα του έργου και μάλιστα επισκέφθηκε μαζί με τους επιτελείς της αναδόχου εταιρείας, υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών το σημείο που ξεκινά το τούνελ της Όθρυος που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις ερωτήσεις που έκανε ο κ. Μητσοτάκης στους αναδόχους έδινε μεγάλο βάρος στην ολοκλήρωση των εργασιών εντός του χρονοδιαγράμματος για να εισπράξει θετικές απαντήσεις.

Κατά τη στάση του εκεί ο κ. Μητσοτάκης συνοδευόταν από τον υπουργό Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, κ. Καραγιάννη, τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Οικονόμου και τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραγιάννη. Παρόντες επίσης ήταν ο περιφερειάρχης Στερεάς κ. Φάνης Σπανός, πολλοί δήμαρχοι της περιοχής όπως επίσης και βουλευτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμεση παρέμβαση της Ν. Κεραμέως για τη σοκαριστική τιμωρία νηπιαγωγού σε τετράχρονη (βίντεο)

Π. Χρηστίδης: Το lockdown ακορντεόν διαλύει την οικονομία και την ψυχολογία του κόσμου

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας