5:13 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Με δύο νίκες στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Άρης

Με δύο νίκες στα προημιτελικά του Κυπέλλου ο Άρης

Ο Άρης δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα στη σειρά των αγώνων του με τον Αστέρα Τρίπολης, παρότι θεωρητικά αυτό ήταν το πιο αμφίρροπο ζευγάρι στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η μακεδονική ομάδα προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης με δύο νίκες, αφού μετά το 2-0 στον πρώτο αγώνα, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επανέλαβε την επιτυχία της, με το ίδιο σκορ μάλιστα και στην αρκαδική πρωτεύουσα.

Ύστερα από ένα αναγνωριστικό ξεκίνημα, ο Άρης απείλησε πρώτος στο 18΄, όταν ύστερα από ανάπτυξη των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Μπερτόλιο, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει.

Στο 18΄ ο Σάκιτς έπιασε πολύ δυνατό σουτ από μακριά, με τον Παπαδόπουλο να κάνει νέα εντυπωσιακή επέμβαση και στο 41΄ ο Αστέρας είχε την πρώτη ευκαιρία, όταν ο Κουέστα μπλόκαρε κεφαλιά του Σουάρεθ.

Τελικά το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, όταν στο 45΄  από κάθετη πάσα του Σούντγκρεν, ο Μάνος έσπασε το τεχνητό οφσάιντ κι «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο κίπερ του Αστέρα.

Το β΄ ημίχρονο ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι Αρκάδες δεν πίστεψαν στην ανατροπή. Ένα σουτ του Μπαράλες στο 55΄ κι άλλο ένα του Σίλβα στο επόμενο λεπτό δεν βρήκαν στόχο.

Στο 68΄, ύστερα από ενέργεια του Μπακούτση και πάσα του Μάνου, ο Ματέο Γκαρσία έστειλε για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Παπαδόπουλου, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο Σύνταγμα αντί της ΓΓΑ η συγκέντρωση διαμαρτυρίας των προπονητών και αθλητών (βίντεο)

Μπάσκετ: Περίπατος διαμαρτυρίας με στολές και μπάλες στον Βόλο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας