11:29 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Όταν η Τέτα Καμπουρέλη διαφήμιζε το ΟΚ! (φωτό)

Όταν η Τέτα Καμπουρέλη διαφήμιζε το ΟΚ! (φωτό)

Πως αλλάζουν οι καιροί! Από τα ψηλά στα χαμηλά… Μόλις χθες το βράδυ, όπως αποκάλυψε το eReportaz, ο τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης, συνοδευόμενος από δυο δικηγόρους, επισκέφθηκε το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος της Τέτας Καμπουρέλη η οποία φέρεται να του ζητούσε 50.000 ευρώ για φωτογραφίες που έβαλε στο περιοδικό του ΟΚ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Νίκος Κοκλώνης συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Δίωξης Εκβιαστών, Νικόλα Νταβαρίνο, όπου εξέθεσε τον εκβιασμό που υποστηρίζει ότι υφίσταται από την αισθητικό η οποία μέσω μηνυμάτων του ζητούσε 50.000 ευρώ προκειμένου να μην φέρει τα κανάλια κάτω από το σπίτι του και «αποκαλύψει» πράγματα για το παρελθόν του!

Αλλά ήταν έτσι πάντα τα πράγματα; Φυσικά και όχι όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της ίδιας της Τέτας Καμπουρέλη στο instagram η οποία διαφήμιζε κατά καιρούς το περιοδικό ΟΚ αλλά άρθρα που έγραφε σε αυτό. Βεβαίως δεν είναι ασυνήθιστο ένας επιχειρηματίας να γράφει άρθρα για να διαφημίσει σε αντάλλαγμα την επιχείρηση του.  Και όταν γράφουμε “ένας επιχειρηματίας” είναι γιατί νομίζαμε ότι η κ. Καμπουρέλη ήταν επιχειρηματίας. Τελικά αποδείχθηκε ότι πρόεδρος του «Teta beauty salon» ήταν ένας 53χρονος Μπαγκλαντεσιανός!!!

Δείτε εδώ τις αναρτήσεις:

 

Τέτας

Είναι γνωστό σε όλους, από την υπερβολική δημοσιότητα που είχε από όλα τα μέσα η κ. Τέτα Καμπουρέλη, η οποία έδειχνε ότι την απολάμβανε, ότι ο κόσμος την ήξερε με τη ιδιότητα της nail artist των διασήμων. Αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο. Για να αμειφθείς στην Ελλάδα με το ποσόν των 50.000 € για ένα εξώφυλλο πρέπει να είσαι το λιγότερο σταρ του Χόλυγουντ !!! Και πάλι δικαίωμα του καθενός είναι είτε να πληρώνει τέτοια ποσά είτε να ζητά τέτοια ποσά γιατί τόσο “κοστολογεί” τον εαυτό του.  Ίσως όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι το πως ζητά ή καλύτερα απαιτεί την αμοιβή του.  Και όλοι γνωρίζουν, ακόμη και οι αδαείς, οι αμοιβές καθορίζονται με συμβόλαια, όχι με μηνύματα.

Δυστυχώς η κ. Τέτα Καμπουρέλη αντιδρά με τρόπο που δεν μας είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα από τις δημόσιες εμφανίσεις της. Και για να είμαστε ειλικρινείς οι Έλληνες προτιμούσαν να βλέπουν την καλοσυνάτη και χαμογελαστή Τέτα στις οθόνες τους παρά αυτή που με μηνύματα ζητά τα χρήματα μέχρι τις 1 το μεσημέρι ως τελεσίγραφο!  Αν έχει συμβόλαιο για να αμειφθεί για την φωτογράφιση αυτή να τα διεκδικήσει δια της νομίμου οδού! Αλλιώς….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό: Μήνυση Κοκλώνη σε Καμπουρέλη για εκβιασμό

Νίκος Κοκλώνης για Τέτα Καμπουρέλη: “Ούρλιαζε στο τηλέφωνο για τα 50 χιλιάρικα” – Το παρασκήνιο της υπόθεσης

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας