8:46 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Τρίποντο Ευρώπης για τους πράσινους

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0: Τρίποντο Ευρώπης για τους πράσινους

O Παναθηναϊκός πήρε μια σημαντική νίκη, τη μεγαλύτερη τη φετινή σεζόν, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 3-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πήρε ένα τρίποντο σημαντικό για την ευρωπαϊκή έξοδο των πράσινων που ανέβηκαν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αν το “τριφύλλι” δεν είχε χάσει και τους δύο βαθμούς στο 97′ με τον Αστέρα τότε θα ήταν ακόμα ψηλότερα.

 

Ζήσε την κορυφαία στοιχηματική εμπειρία στον Stoiximan!

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έδειξε στο ματς της Λεωφόρου ένα αρκετά κακό πρόσωπο παρά το γεγονός ότι και πάλι είχε τελικές ευκαιρίες δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει και να σκοράρει ενώ φαινόταν πως είχε το μυαλό του στον ημιτελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν άκρως αποτελεσματικός καθώς έκανε τρία γκολ στις τέσσερις φάσεις που δημιούργησε και κέρδισε τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες.

ΓΚΟΛ DEJA VU ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ

Το πρώτο ημίχρονο θύμισε σε όλα το ματς της κανονικής περιόδου πριν είκοσι μέρες στη Λεωφόρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος είχε την υπεροχή, πίεζε, κέρδιζε μπάλες, απειλούσε αλλά δεν σκόραρε. Με καλύτερη όλων την ευκαιρία του Μουργκ την οποία έπιασε ο Διούδης.

Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη του τελική, στο 39′ όπως και στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου πήρε προβάδισμα στο σκορ. Όπως και τότε έτσι και τώρα ο Βιγιαφάνιες έκανε τη βαθιά μπαλιά προς τον Χατζηγιοβάνη που αυτή τη φορά γύρισε με τη μία προς τον Μακέντα που έκανε το πλασέ στο δεύτερο δοκάρι για να νικήσει τον Πασχαλάκη και να ανοίξει το σκορ για το τριφύλλι.

Με το 1-0 μάλιστα υπέρ των πράσινων οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την 15λεπτη ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EuroBasket 2022: Στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας η Ελλάδα, μαζί με Ισπανία, Σερβία, Γαλλία

Βελιγράδι: Περιβραχιόνιο του Ρονάλντο πωλήθηκε έναντι €63.000 για θεραπεία βρέφους

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας