2:50 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

ΖΩΔΙΑ (5-11 Απριλίου 2021): Με αρνητικά σημάδια ξεκινά ο Απρίλης…

ΖΩΔΙΑ (5-11 Απριλίου 2021):  Με αρνητικά σημάδια ξεκινά ο Απρίλης…

Μέχρι και τις 8 του μήνα ο Απρίλης κρατά με τις όψεις του χαμηλούς τους τόνους τόσο που δίνει την αίσθηση ενός θετικού μήνα. Το σκηνικό του όμως αρχίζει να αλλάζει σταδιακά από τις 9 την  Παρασκευή με το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα που αποτελεί σαν όψη την αρχή μίας εξαιρετικά ανατρεπτικής περιόδου που θα ακολουθήσει.

Από τον Πέρρη Κρητικό*

Τάσεις φυγής, απάτες, αύξηση της παραβατικότητας, ουσιών, διαφυγής αερίων, μα και αυτοκτονιών είναι τα πρώτα σημάδια του αρνητικού Απρίλη.

ΚΡΙΟΣ

Οι γεννημένοι 8 ως και 15 Απρίλη θα έχουν κάτι καλό να περιµένουν, είτε συναισθηµατικό είτε υλικό, µία από τις µέρες αυτές. Όλοι θα έχετε πιο καλή κοινωνικότητα ως και την Τετάρτη. Εσείς του Μάρτη θα κινήσετε πιο δραστήρια επαγγελµατικά σας θέµατα. Πιεσµένοι από την καθηµερινότητα θα αναπτύξετε τάσεις φυγής Πέµπτη και Παρασκευή που είναι οι µέρες οι οποίες θα δοκιµάσουν την ψυχολογία και τις αντοχές σας. Από τα τέλη της εβδοµάδας η ανάγκη να ξεφύγετε από ό,τι σας πιέζει θα οδηγεί τις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για τους γεννηµένους στις 29 του Απρίλη µία ακόµα δύσκολη και ανατρεπτική εβδοµάδα. Για τους πολλούς ως και την Πέµπτη είναι µία εβδοµάδα που εξακολουθεί όπως και η πρώτη του µήνα να καλύπτει εσωτερικές ανάγκες και ανησυχίες σας. Όµως, από την Παρασκευή θα πρέπει να είστε αρκετά προσεχτικοί. Πρώτα από όλα σε θέµατα οικονοµικά. Η πιθανότητα να χάσετε ακόµα και από κακόβουλη ενέργεια ή να παρασυρθείτε σε λάθος αποφάσεις είναι µεγάλη. Μην εµπιστεύεστε εύκολα ό,τι σας προτείνουν και γενικά κινηθείτε συντηρητικά.

∆Ι∆ΥΜΟΙ

Οι µέρες βγάζουν µία πρόταση ευκαιρία ή µία πολύ θετική εξέλιξη στη ζωή των γεννηµένων 15, 16 και 17 Ιουνίου. Ακόµα, ως και την Πέµπτη θα διαρκέσει η θετική κινητικότητα που παρουσιάζει ο κύκλος των φίλων. Γνωριµίες µε νέα άτοµα και γενικά µία θετική δραστηριότητα γύρω από κοινά θα σας κρατήσουν ευδιάθετους και θα βοηθήσουν να προωθήσετε και κάποια συµφέροντά σας. Η Παρασκευή είναι µέρα παγίδα όχι µόνο για τους γεννηµένους 12 Ιουνίου που τους αφορά άµεσα το τετράγωνο του Άρη µε τον Ποσειδώνα, αλλά και όλους. Προσέχετε, λοιπόν, κινήσεις και αποφάσεις σε όλους τους τοµείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άλλη µία αποδοτική γύρω από τα επαγγελµατικά και τα οικονοµικά σας εβδοµάδα µε πιο καλές µέρες από την Πέµπτη και µετά. Μία, όµως, υπεραισιοδοξία που θα µπορούσε να σας παρακινήσει σε ένα ριψοκίνδυνο βήµα θα πρέπει να τη µετριάσετε, καθώς οι καιροί είναι περίεργοι και ανατρεπτικοί. Είναι καλό και να µην βιάζεστε και να αποφεύγετε τις όποιες υπερβολές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ακόµα συγκρατήστε την τάση σας για παρορµητικές αγορές.

ΛΕΩΝ

Τα θετικά τις µέρες αυτές αφορούν κυρίως εξελίξεις κάθε λογής στη ζωή των γεννηµένων από 10 ως και 19 Αυγούστου που θα έχουν το λιγότερο µία µέρα τύχης και σηµαντικών εξελίξεων µέσα στην εβδοµάδα. Αντίθετα, απίστευτη η πίεση που θα δεχθούν, τόση που θα µπορούσε να θίξει ακόµα και την υγεία των γεννηµένων 1,2 και 3 Αυγούστου, επιφυλάσσουν αυτές οι µέρες. Το Σαββατοκύριακο να είστε γενικά προσεχτικοί και σε θέµατα επαφών µα και συναλλαγών και αποφάσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείτε τις µέρες αυτές να στηριχθείτε στις αποδόσεις είτε νέων είτε παλαιότερων συνεργασιών σας, όπως και στην προσωρινή καλυτέρευση των εσόδων σας ή της συντρόφου σας. Ακόµα, µπορείτε να διεκδικήσετε και πιθανά να κερδίσετε της όποιας µορφής διεκδικήσεις σας ή µέρος αυτών. Οι µέρες σας κάνουν να κινήστε µε στρατηγική και ιδιοτέλεια και πιθανά αυτό να είναι αποδοτικό σε όλους τους τοµείς. Προσοχή την Παρασκευή όλοι µα περισσότερο οι γεννηµένοι 4 Σεπτεµβρίου που εύκολα κάνουν λάθη και ζηµιές µε µία τους ενέργεια, αντίδραση κ.λπ.

ΖΥΓΟΣ

Κάτι καλό σαν πρόταση ίσως φέρνουν οι µέρες στους  γεννηµένους 17 και 18 του Οκτώβρη που πρέπει να δουν και να κερδίσουν από αυτό, είτε είναι πρόταση ή άλλου είδους τύχη και άνοιγµα. Πολύ καλές για όλους οι µέρες ως και την Τετάρτη για προσωπικά κυρίως θέµατα, ενώ καλό κλίµα συντροφικότητας θα υπάρχει στις σχέσεις σας γενικά. Την Παρασκευή θα θέλετε να ξεφύγετε από υποχρεώσεις και να είστε µακριά από ό,τι αναγκαστικά κάνετε και δεσµεύει τον χρόνο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαγγελµατικά και οικονοµικά µία ακόµα θετική εβδοµάδα µπορεί να δίνει αποτελέσµατα και να σας κάνει περισσότερο αισιόδοξους σε ό τι αφορά τέτοιας µορφής εξελίξεις. Τα δύσκολα των ηµερών αφορούν κυρίως γεννηµένους 3 και 4 του Νοέµβρη που θα τους απασχολήσουν κυρίως οικογενειακά και όχι ευχάριστα θέµατα. Λάθη και εσείς όπως και όλα τα ζώδια µπορεί εύκολα να κάνετε τη δύσκολη Παρασκευή που σας παρασύρει σε αρνητικές σκέψεις και πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όλα θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν  τις µέρες αυτές και πιθανά είστε το περισσότερο ευνοηµένο ζώδιο της εβδοµάδας. ∆εν υπάρχει τοµέας που να µην µπορεί να αποδώσει, ενώ συναισθηµατικά θα πάρετε χαρές από τα άτοµα που αγαπάτε θα πάρετε και θα δώσετε συναίσθηµα, θα έχετε αυξηµένη τύχη σε όλα µα και στα οικονοµικά σας. Οι γεννημένοι 13,14,15 του ∆εκέµβρη πιθανά να έχετε αντιθέσεις µε άτοµα που προσπαθούν να περιορίσουν την κίνησή σας ή να µην συµφωνούν µε επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με σαφώς βελτιωµένο το οικογενειακό κλίµα και καλύτερη γενικά ψυχολογία αν κάτι πρέπει να προσέξετε τις µέρες αυτές είναι τα έξοδα αλλά και να περνάτε από περισσότερη ανάλυση όσα σας προτείνουν ή σας υπόσχονται αυτόν τον καιρό. Ως και την Τρίτη θα σας βγουν έξοδα και την Παρασκευή πιθανά σας µεταφέρουν µία είδηση που δεν είναι αληθινή ή σας πουν γενικά ψέµατα σε κάτι. Την ίδια µέρα πιθανόν να µαταιωθούν πράγµατα που έχετε προγραµµατίσει.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ

Οι γεννηµένοι 28,29 και 31 του Γενάρη θα είστε σε πίεση. Οµως και εσείς και όλοι δεν θα είστε ούτε λεπτό µόνοι. Φίλοι και προσκλήσεις, αιτίες συναντήσεων, δίνουν µία ενδιαφέρουσα εβδοµάδα που θα σας κρατήσει σε µία δυναµική και γενικά ευχάριστη δραστηριότητα.  Ως και την Τετάρτη όλα δείχνουν απόλυτα προγραµµατισµένα  Η Παρασκευή είναι η µέρα των λαθών και στη δική σας περίπτωση οικονοµικών λαθών. Την Παρασκευή εύκολα χάνετε, είτε από λάθος είτε από κακόβουλη ενέργεια γι’ αυτό να προσέχετε τα χρήµατα και τα πράγµατά σας. Οι γεννηµένοι 12 και 13 του Γενάρη οι πιο τυχεροί των ηµερών.

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονοµικά µία ακόµα εβδοµάδα σας δίνει και σας στηρίζει. Το ίδιο και στα επαγγελµατικά σας. Οι µέρες παρουσιάζουν λόγους οικογενειακής έντασης στους γεννηµένους από 9 έως και13 Μαρτίου. Η Τρίτη και η Τετάρτη σας κάνουν  περισσότερο κλειστούς και ευάλωτους. Αντίθετα, από Πέµπτη και µετά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί και εξωστρεφείς. Οι γεννηµένοι 12 Μαρτίου κυρίως και επι µέρους οι υπόλοιποι την περίεργη Παρασκευή µην αντιδράσετε µε φυγή αν κάτι δεν πάει όπως το είχατε σχεδιάσει ή για κάποιο λόγο αναβληθεί.

Όπως δημοσιεύτηκε στη «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

*Ο Πέρρης Κρητικός γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει πτυχίο Αστρολογίας της έγκριτης Ελληνικής Αστρολογικής Σχολής και του Kepler College U.S.A και σπουδάζει από το 2014 Ψυχολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τηλ. 2109349036, 6937110155

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

BookTok: Η τάση στο TikTok που στέλνει παλιά βιβλία στη λίστα των bestsellers

Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορωνοϊό μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από τη Φάρμα

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας