14:01 Πέμπτη 2 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Προανακριτική για Παππά: Ξεκινούν την Πέμπτη οι καταθέσεις μαρτύρων με Κ. Τόμπρα ή Χ. Καλογρίτσα

Προανακριτική για Παππά: Ξεκινούν την Πέμπτη οι καταθέσεις μαρτύρων με Κ. Τόμπρα ή Χ. Καλογρίτσα

Όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ, Δευτέρα 12 Απριλίου, με αποκλειστικές πληροφορίες του το eReportaz η ουσιαστικά διερεύνηση της υπόθεσης για το Νίκο Παππά αναμένεται να ξεκινήσει την Πέμπτη, με την κατάθεση του μάρτυρα-κλειδί, Κυριάκου Τόμπρα. Κάτι το οποίο επιβεβαιώθηκε σήμερα.

Η κατάθεση του κ. Τόμπρα δεν θεωρείται σίγουρη, καθώς βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι και την Τετάρτη όπου και θα επαναληφθεί το τεστ για τον κορωνοϊό όπου υπάρχει η πιθανότητα να βγει θετικό. Έτσι η επιτροπή προκειμένου να μην καθυστερήσει άλλο το ε

Στο πλαίσιο αυτό η επιτροπή αποφάσισε να στείλει διπλή πρόσκληση καλώντας παράλληλα και τον βασικό μαρτυρά Χρήστο Καλογρίτσα προκειμένου να πάρει εκείνος τη σκυτάλη σε περίπτωση αδυναμίας του Τόμπρα.

Η συνεδρίαση της Τρίτης πάντως παρότι δεν κράτησε πολύ είχε συγκρούσεις, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε στην αρχική πρόταση της πλειοψηφίας να αναβάλει την συνεδρίαση της Πέμπτης σε περίπτωση αδυναμίας του μαρτυρά.

«Ή θα είμαστε ενήλικες και αυτά που λέμε θα ισχύουν ή θα είμαστε παιδιά και δεν θα τηρούμε αυτά που συνεννοούμαστε», δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες Η Θ. Τζάκρη.

Τελικά και προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση σε ζήτημα διαδικασίας, η πλειοψηφία υιοθέτησε τη λύση της διπλής πρόσκλησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προανακριτική: Πέμπτη με κατάθεση Τόμπρα και εξώδικο από “Τοξότη”

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας