20:38 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Καρολάιν

Ανακοινώσεις έγιναν εκτάκτως το απόγευμα της Πέμπτης, 17.06.2021, από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας πήραν τις θέσεις τους μπροστά στους δημοσιογράφους για να τους ενημερώσουν με μια λιτή ανακοίνωση για τις εξελίξεις γύρω την υπόθεση αυτή. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Απόστολος Σκρέκας.

Όλα αυτά, πάνω από πέντε ώρες μετά την μεταφορά του 32χρονου πιλότου στην ΓΑΔΑ, κατεπειγόντως μάλιστα από την Αλόννησο, όπου έδωσε το παρών στο τρισάγιο της αδικοχαμένης συζύγου του και μητέρας του ενός έτους σήμερα παιδιού τους…

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Εν αναμονή των περαιτέρω εξελίξεων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αγκαλιές και τα κλάματα του πιλότου στο μνημόσυνο της Καρολάιν, λίγο πριν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ (βίντεο)

Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία που «έφεραν» τον σύζυγο της Καρολάιν άρον-άρον από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας