5:22 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: "Μετά την ομολογία του λυτρώθηκε"

Συνήγορος του  Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: "Μετά την ομολογία του λυτρώθηκε"

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “πρωινοί τύποι” εμφανίστηκε σήμερα το πρωί ο συνήγορος του κατ ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ο κ. Βασίλης Σπύρου αφού ζήτησε από τον δημοσιογραφικό κόσμο να “σταματήσει την ανθρωποφαγία” καθόσον όπως είπε δεν είναι το μοναδικό έγκλημα το οποίο αποκαλύπτεται μετά από καιρό είτε λόγω ομολογίας του δράστη είτε λόγω εξιχνίασης από τα αστυνομικά όργανα, δήλωσε πως ο πελάτης του του είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί για αυτά που έκανε.

Ο πελάτης μου τώρα πια έχει συνήγορο είπε ο κ. Βασίλης Σπύρου, και θα μιλήσουμε επισήμως πια την ερχόμενη Τρίτη. Έχω όμως την εντύπωση πως ο πελάτης μου είναι συγκλονισμένος και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πιστεύω πως  ο εντολέας μου ξαλάφρωσε ομολογώντας το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων αν ο πιλότος έχει ζητήσει ψυχολογική συνδρομή ο κ. Βασίλης Σπύρου απάντησε αρνητικά συμπληρώνοντας πως δεν είναι κάτι που μπορεί να το κρίνει ακόμη ο ίδιος.

Ο κ. Βασίλης Σπύρου έχει εργασθεί στο δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσε το προσωπικό του γραφείο. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων.

Τέλος, έχει πολιτευθεί το 2015 με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την «Ένωση Κεντρώων», έχοντας τη θέση του Διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Ο ίδιος γράφει:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα την 28η Οκτωβρίου του 1975 και κατάγομαι από τα Ιωάννινα. Είμαι γιος του εξαίρετου αρεοπαγίτη Σπυρίδωνα Σπύρου ειδικού ανακριτή στην ”υπόθεση Κοσκωτά” και μέλους του ειδικού δικαστηρίου της εποχής εκείνης, ο οποίος υπήρξε άριστος καθοδηγητής στην πορεία της ζωής μου.

Πραγματοποίησα σπουδές στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου της Ματσεράτα Ιταλίας και εν συνεχεία στη Νομική Σχολή Αθηνών από όπου και αποφοίτησα. Επίσης, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια Διοίκηση.

Εργάστηκα στο Δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και κατόπιν ίδρυσα το προσωπικό μου γραφείο, ασκώντας μάχιμη δικηγορία σε συνεργασία με την ομάδα που δημιούργησα.

Είμαι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης ποινικολόγων και της Ένωσης ευρωπαίων ποινικολόγων».

 

Διαβάστε επίσης 

Φως στο Τούνελ Γλυκά Νερά: “Βόμβα” Νικολούλη για τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση (Βίντεο)

Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία κλειδί που “ξεσκέπασε” τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο Δημήτρης Σούρας για το προφίλ του δολοφόνου πιλότο

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας