3:53 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Βρετανική «Mirror»: Σκότωσε την Καρολάϊν όταν αυτή ανακάλυψε πως διακινούσε ναρκωτικά

Βρετανική «Mirror»: Σκότωσε την Καρολάϊν όταν  αυτή ανακάλυψε πως διακινούσε ναρκωτικά

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η βρετανική εφημερίδα Mirror, o λογος που οδήγησε τον 33χρονο συζυγοκτόνο να σκοτώσει την  20χρονη Καρολάϊν ίσως ήταν πως είχε ανακαλύψει πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

«Η ελληνική αστυνομία φοβάται ότι ο σύζυγος της Βρετανής Καρολάιν Κράουτς τη σκότωσε αφού ανακάλυψε ότι χρησιμοποιούσε το ελικόπτερό του για διακίνηση ναρκωτικών πανίσχυρων καρτέλ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το δημοσίευμα προσθέτει, επίσης, πως οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται τώρα και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού και εκφράζονται προβληματισμοί για το πού έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να δικαιολογήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής.

Υπενθυμίζεται δε πως πρόσφατα είχαν κάνει διακοπές στο Ντουμπάι, ενώ αγόρασαν σπίτι αξίας 170.000 ευρώ . Έτσι, όπως αναφέρει η  Mirror, δημιουργούνται υποψίες εάν τα χρήματα προέρχονταν από τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το δημοσίευμα συνεχίζει, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε όσα έκανε ο συζυγοκτόνος, τα οποία δεν ενέκρινε, με αποτέλεσμα αυτός να τη σκοτώσει.

Η εφημερίδα μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του πατέρα της Καρολάϊν ο οποίος ισχυρίζεται πως υπάρχει «βάση» στις φήμες του ελληνικού Τύπου για την εμπλοκή του συζυγοκτόνου σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών. «Ο πατέρας της Κάρολαιν δήλωσε σχετικά με αυτό πως η κόρη του ήταν ηθική και πως θα απειλούσε ότι θα τον αφήσει αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά. Προσέθεσε πως φαίνεται να υπάρχει κάποια αλήθεια πίσω από όσα ακούγονται σχετικά με το θέμα» σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη 

Μετανιωμένος δηλώνει ο δολοφόνος της Καρολάιν : Τι αποκάλυψε σήμερα ο δικηγόρος του (βίντεο)

Δικηγόρος οικογένειας της μικρής Λυδίας: “Αν δεν αποσυρθούν τα κανάλια από το σπίτι στην Αλόννησο θα καταθέσω ασφαλιστικά μέτρα”

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας