9:19 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Μολότοφ στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών (Βίντεο)

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Μολότοφ στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών (Βίντεο)

Επεισόδια στο Σύνταγμα: Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο Σύνταγμα, αφού λίγο πριν τις 20:30 της Κυριακής ξέσπασαν επεισόδια κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των αντιεμβολιαστών.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όπως ανέφερε το MEGA όταν οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μολότοφ και πέτρες προς τους άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι απάντησαν με βομβίδες κρότου λάμψης, ενώ έγινε χρήση της Αύρας η οποία απομάκρυνε τους διαδηλωτές με εκτόξευση νερού. Από νωρίς πλήθος διαδηλωτών συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν για τη χρήση μάσκας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τον διαχωρισμό και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την πανδημία του κορονοϊού.

Οι ίδιοι, κρατούσαν ελληνικές σημαίες, σταυρούς και φωνάζουν «όχι στην υποχρεωτικότητα», «όλοι μαζί λέμε όχι στους εκβιασμούς τους», οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν να μαζεύονται από τις 19:00 στην πλατεία Συντάγματος.

«Λαοθάλασσα» αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα – Δείτε φωτογραφίες

Συγκέντρωση πραγματοποιούν αντιεμβολιαστές στην πλατεία Συντάγματος. Διαδηλώνουν εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού, των μέτρων της κυβέρνησης και του υποχρεωτικού εμβολιασμού. Με Ελληνικές σημαίες, θρησκευτικά σύμβολα του Χριστιανισμού, τα πανό στα χέρια ακόμα και βιβλία του Γιώργου Παπαδόπουλου της Χούντας!!!, οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά του εμβολίου. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. Ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα είναι κλειστός από τις 18.00 το απόγευμα με εντολή της αστυνομίας λόγω της συγκέντρωσης.

Οι συρμοί θα περνούν από το Σύνταγμα, ωστόσο δεν θα πραγματοποιούν στάση.

Χαμός στο Σύνταγμα τώρα: Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο κέντρο (Βίντεο – Φωτογραφίες)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας