6:51 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Βαθμολογία Super League: Με νίκες συνέχισαν οι “αιώνιοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου στην 4η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 του Αστέρα στην Τρίπολη και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας πετυχαίνοντας τρίτη σερί νίκη ενώ ο Παναθηναϊκός θριάμβευσε με 5-1 του Βόλου στην Λεωφόρο και επέστρεψαν στις επιτυχίες, για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: 

Δείτε την βαθμολογία:

Κέρδισε τον Αστέρα ο Ολυμπιακός:

«Καθάρισε» στην Τρίπολη και… φορτσάρει για Τουρκία ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς σκόραρε δις στα πρώτα 23 λεπτά, εκμεταλλευόμενη τα λάθη των παικτών του Αστέρα και πέρασε με 2-0 σκορ από την Αρκαδία, παίρνοντας την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Τικίνιο βρήκε δίχτυα ξανά μετά από ασίστ του Μασούρα, με τον Αγκιμπού Καμαρά να κάνει το 2-0 μετά από τραγικό λάθος του Παπαδόπουλου, του οποίου έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια του.

Στο… μηδέν και πάλι ο Αστέρας Τρίπολης, που έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και αναζητά το πρώτο του τρίποντο και τέρμα στη σεζόν.

Με τον Βόλο εκτός έδρας παίζει ο Αστέρας Τρίπολης την 5η αγωνιστική, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι των αιωνίων ο Ολυμπιακός.

Επέστρεψε στις νίκες ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στις νίκες με εμφατικό τρόπο για τον «πληγωμένο» Παναθηναϊκό, όπως μαρτυράει και το εντυπωσιακό 5-1 απέναντι στον Βόλο, για την 4η αγωνιστική της Super League, στο «Απόστολος Νικολαΐδης»!

Το «τριφύλλι» μάλιστα σημείωσε όλα του τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον -πρώτο, μεταξύ ίσων- Καρλίτος να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3’ και τον Ιωαννίδη να κάνει το 2-0 στο αμέσως επόμενο λεπτό.

Παράλληλα, ο Χατζηγιοβάνης έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ξανά στο 33’ και ο Βιτάλ με πέναλτι έκανε το 4-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου… Για να έρθει το γκολ του Γκουλέν, που πέρασε αλλαγή στην ανάπαυλα, στο 58ο λεπτό που μείωσε σε 4-1, προτού ξανά ο Καρλίτος διαμορφώσει στο 69’ το τελικό αποτέλεσμα.
Η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς… πετούσε φωτιές, στην καλύτερη εμφάνισή της μέχρι σήμερα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν με δύο γκολ πίσω από ισάριθμα λάθη παικτών τους με το καλημέρα. Έτσι ο μεν Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες, βγάζοντας παράλληλα αντίδραση. Ο δε πρωτοπόρος Βόλος γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, μετά το 3Χ3.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας