10:55 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση με εγκατάλειψη 34χρονης ποδηλάτισσας

Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση με εγκατάλειψη 34χρονης ποδηλάτισσας

Βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση με εγκατάλειψη 34χρονης ποδηλάτισσας στην Κρήτη ,δόθηκε στη δημοσιότητα. Η γυναίκα νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη  στο νοσοκομείο. Ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε και  εγκατέλειψε τη γυναίκα  ενώ πήγαινε με το ποδήλατο στη δουλειά της στην περιοχή Αμμουδάρα του Ηρακλείου. Το ποδήλατο της παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα και η ίδια βάρια χτυπημένη έμεινε για ώρα στο οδόστρωμα. Τη στιγμή της παράσυρσης απο το αντίθετο ρεύμα ενα άλλο αυτοκίνητο περνά με την γυναίκα κυριολεκτικά να έχει ‘”Αγιο”. O οδηγός εγκαταλείψε το θύμα και δεν παρέμεινε όπως όφειλε δίπλα στην τραυματισμένη γυναικα. Περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να την μεταφέρουν στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Οι αρχές έχουν στην διάθεσή τους οπτικοακουστικό υλικό και αναζητούν ενα μικρό μπλε αυτοκίνητο ενώ η οικογένεια κάνει έκκληση να ενημερώσει τις αρχές όποιος έτυχε να δει κάτι. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ – καρέ τον ασυνείδητο οδηγό να την χτυπάει με το αυτοκίνητο του στις 6:30 το πρωί της Κυριακής και ύστερα να φεύγει και να την εγκαταλείπει αιμόφυρτη στο δρόμο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Τραγωδία στην Ευρυτανία: 38χρονος πέθανε μπροστά στους γονείς του

Αναβιώνει ο τραγικός θάνατος οπλίτη στην Κάρπαθο – Eνοχη έχει κριθεί η συντροφός του


Η αστυνομία αναζητά το αυτοκίνητο που φαίνεται στο βίντεο, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες είναι ένα μικρό μπλε γαλάζιο όχημα.

Ο σύζυγός της μίλησε στην εκπομπή Live News, στον Νίκο Ευαγγελάτο και δήλωσε πως είναι ελάχιστα τα πράγματα που θυμάται από το ατύχημα και πως δίνεται μεγάλη μάχη από τους γιατρούς για να μην μείνει ανάπηρη η σύζηγός του. Σύμφωνα με τον ίδιο, νιώθει τα πόδια της και μπορεί να κάνει μικρές κινήσεις μέχρι στιγμής.

 

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας