11:33 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Διονύσης Σχοινάς: Με την Καίτη Γαρμπή μας έφυγε η καψούρα να δουλέψουμε μαζί

Διονύσης Σχοινάς: Με την Καίτη Γαρμπή μας έφυγε η καψούρα να δουλέψουμε μαζί

Διονύσης Σχοινάς: Αποκάλυψε γιατί δεν δουλεύει πια με την Καίτη Γαρμπή.Ανατρεπτικό για άλλη μία φορά ήταν το χθεσινό J2US. Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαντώ αποχώρησαν από το παιχνίδι. «Δεν με νοιάζει καθόλου που έφυγα, δεν στενοχωρέθηκα», αποκάλυψε η Μαντώ.

Μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό, η Ελένη Δήμου επέστρεψε στο J2US. Σύμφωνα με την ίδια, ο άντρας της ανησυχησε και έχασε 3,5 κιλά. Και ο Μαρίνος Κόνσολος νόσησε από κορονοϊό και τότε κατάλαβε ποιοι είναι οι πραγματικοί του φίλοι.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε γιατί δεν δουλεύει πια με την Καίτη Γαρμπή.

Επίσης, ο Χάρης Βαρθακούρης δήλωσε πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν σηκώνει πλάκες, αν και θα μπορούσε. Η ίδια πέρασε στην… αντεπίθεση, λέγοντας του πως δεν σηκώνει πλάκες επειδή συγκεντρώνεται στο τραγούδι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προτιμάει να προκαλεί από το να είναι αδιάφορη. «Ξεσπάθωσε» κατά της Μαρίας Μπακοδήμου η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποφασίσει να παίξει τον ρόλο του Simon, εκείνου του κακιασμένου από το Βρετανία Έχεις Ταλέντο!», δήλωσε.

Ο Δημήτρης Σχοινάς ξεκινάει τις εμφανίσεις σε ένα μικρό μαγαζί μόνο για εμβολιασμένους και δήλωσε πως εκείνος και η Καίτη δεν έχουν πια την καψούρα να δουλέψουν μαζί.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας