9:26 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: «Όσα κακά σχόλια κι αν λένε...» - Η φωτογραφία μετά την επίθεση στον Μητσοτάκη

Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ: «Όσα κακά σχόλια κι αν λένε...» - Η φωτογραφία μετά την επίθεση στον Μητσοτάκη

H Ingeborg Beugel, η Ολλανδή δημοσιογράφος που προκάλεσε την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Μαξίμου έδωσε συνέχεια μέσα από τα social media μετά το περιστατικό.

Στην επικαιρότητα βρέθηκε για μία ακόμη φορά η Ολλανδή δημοσιογράφος Ingeborg Beugel, ωστόσο αυτή τη φορά το «κατάφερε» έχοντας προσβάλλοντας τη χώρα και προκαλώντας την αυστηρή απάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά τη συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο Μαξίμου. Η ίδια, ζει 4 δεκαετίες στην Ελλάδα και καλύπτει θέματα που αφορούν το προσφυγικό, είχε ουσιαστικά κάνει γνωστές τις προθέσεις της με ένα tweet λίγη ώρα πριν από την έναρξη της κοινή συνέντευξης Τύπου, ωστόσο και μετά από αυτή δείχνει να… απολαμβάνει τις διαστάσεις που πήρε το περιστατικό.

Στους λογαριασμούς της στα social media ανάμεσα σε εικόνες που έχει αναρτήσει με πρόσφυγες ανά την Ευρώπη και τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, έχει κοινοποιήσει και μια δική της, όπως την τράβηξε Έλληνας φωτογράφος.

Τη δείχνει μόνο ως σκιά πίσω από μια κλειστή πόρτα στο Μαξίμου με το καπέλο που φορά να επιβεβαιώνει την ταυτότητα της φιγούρας. Και συνοδεύει η ίδια τη φωτογραφία με ένα σχόλιο στο οποίο αναφέρει: Όποια κακά σχόλια και αν υπάρχουν, απάνθρωπα, που με κατηγορούν για παραμύθια, παράλογα, σουρεαλιστικά, φανταστικά πράγματα, αυτή η φωτογραφία είναι ΤΕΧΝΗ».

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας