4:04 Τρίτη 7 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Εύβοια: Μετά την μάνα θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα και ο 23χρονος γιος

Εύβοια: Μετά την μάνα θύμα ξυλοδαρμού από τον πατέρα και ο 23χρονος γιος

Μήνυση για ξυλοδαρμό κατατέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 30/12 από τον 23χρονο γιο του 47χρονου άνδρα ο οποίος λίγες ώρες πριν φέρετε να είχε ξυλοκοπήσει την μητέρα του.

Όπως είχε δημοσιεύσει το eviathema.gr το βράδυ της Τρίτης 28/12, μια γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο της το σπίτι, επί της οδού Γαζέπη στην Χαλκίδα, από τον σύζυγό της ενώ μάλιστα βρισκόταν μπροστά το ανήλικο παιδί τους.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ, γεμάτη μώλωπες, αφού διέφυγε ζήτησε βοήθεια από ιδιοκτήτη κοντινού καταστήματος στην οικία της.

Ο 47χρονος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο ενώ εχθές Πέμπτη 30/12 οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο οποίος του επέβαλε περιοριστικά μέτρα και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγες ώρες αργότερα παρά τα περιοριστικά μέτρα επέστρεψε στο σπίτι. Αυτήν την φορά θύμα του έπεσε ο 23χρονος γιος, τον οποίο και ξυλοκόπησε.

Λίγο αργότερα ο νεαρός άνδρας έσπευσε στο ΑΤ Χαλκίδας και κατέθεσε μήνυση. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ξανασυνέλαβαν τον 47χρονο άνδρας, ο οποίος αφέθηκε και πάλι ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με μια τραγωδία κλείνει το 2021: Πέθανε από κορωνοϊό 28χρονη τριπλά εμβολιασμένη καρκινοπαθής μητέρα διδύμων – Την κόλλησε ο ανεμβολίαστος σύζυγός της

Λεύτερης Πετρούνιας: «Δεχόμουν κατάρες για τα παιδιά μου – Είχαμε χωρίσει με τη Βασιλική Μιλλούση» (βίντεο)

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας