20:25 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Δίκη Λιγνάδη: «Ο αδερφός μου έπεσε θύμα σκευωρίας» είπε ο Γιάννης Λιγνάδης - Δ. Παναγιωτάκης: Αυτοί οι τύποι είναι "β@ζ@τες"

Δίκη Λιγνάδη: «Ο αδερφός μου έπεσε θύμα σκευωρίας» είπε ο Γιάννης Λιγνάδης - Δ. Παναγιωτάκης: Αυτοί οι τύποι είναι "β@ζ@τες"

Ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης Λιγνάδης και ο επιχειρηματίας στον χώρο του Θεάτρου και των Μέσων Ενημέρωσης, Διονύσης Παναγιωτάκης, βρέθηκαν σήμερα στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου υπερασπιζόμενοι τον άλλοτε επικεφαλής του Εθνικού Θεάτρου.

Οι μάρτυρες, που είχαν εξεταστεί και ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίστηκε την υπόθεση, απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο να ευσταθούν όσα καταλογίζονται στον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμούς ανηλίκων, δίνοντας τη δική τους εκδοχή για όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες σε βάρος του επιφανούς κατηγορούμενου.

Ο κ. Παναγιωτάκης, που άνοιξε με την κατάθεση του την σημερινή διαδικασία, είπε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο το 1997 μέσω της πρώην συζύγου του, Ελένης Κούρκουλα και πως έκτοτε ο Λιγνάδης έγινε και δικός του φίλος με τον οποίο έχουν συνεργαστεί επαγγελματικά πολλές φορές. Ο μάρτυρας επιβεβαίωσε όσα είπε και η πρώην σύζυγος του, για τις κοινές διακοπές που έκαναν με τον Λιγνάδη τον Αύγουστο του 2015.

Πρόεδρος: Τον Αύγουστο του 2015 που βρισκόσασταν;

Μάρτυρας: Όφειλα να καταθέσω την αλήθεια απέναντι στο φίλο μου και τον άνθρωπο που γνώριζα. Εγώ έψαξα στο κινητό μου και είδα φωτογραφίες και βίντεο στην παραλία στην Ιθακη. Είδα ότι καταγγέλθηκε ότι στις 8 Αυγούστου του 2015 ότι ήταν…………………………………………………………

Διαβάστε τη συνέχεια στο dikastikoreportaz.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη – Φονικό στο Μυλοπόταμο: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος – Τι είπε στην απολογία του

Πανηγυρική Ολομέλεια στο ΣτΕ για την αποχώρηση του πρόεδρου του, Δ. Σκαλτσούνη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας