9:41 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Επίσκεψη Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Επίσκεψη Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε σήμερα το νοσοκομείο Αλεξάνδρα όπου συνάντησε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιο Δημόπουλο, τον Δ/ντη της Ιατρικής Υπηρεσίας και Δ/ντη του Ακτινολογικού τμήματος κ. Αθανάσιο Χαλαζωνίτη, τον Καθηγητή της Γυναικολογίας κ. Αλέξανδρο Ροδολάκη, τον Καθηγητή της Αιματολογίας κ. Ευάγγελο Τέρπο, τον Δ/ντη του Αναισθησιολογικού τμήματος κ. Δημήτρη Βαλσαμίδη, εκπροσώπους του συλλόγου εργαζομένων, εκπρόσωπο της Νοσηλευτικης, εκπρόσωπο της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου και είδε τις Παθολογικές κλινικές, τις Γυναικολογικές κλινικές, την Κλινική Μαστού, το τμήμα Κολποσκοπήσεων, τα χειρουργεία , το Ακτινολογικό τμήμα (τμήμα μαστογραφίας, αξονικού, υπερήχων) ,το Ουροδυναμικό τμήμα, τα ΤΕΠ, τους θαλάμους ασθενών.

Συζητήθηκαν θέματα όπως ανάγκες σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό, ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, καθώς και αναβάθμιση των δομών.

Η Αναπληρώτρια Υπουργός κα Μίνα Γκάγκα δήλωσε ότι η συμβολή του νοσοκομείου είναι πολύ σημαντική για τα παθολογικά , ογκολογικά και μαιευτικά περιστατικά στην χώρα. Διαθέτει μονάδες που είναι μοναδικές στην Ελλάδα .

Τέλος, η Αναπληρώτρια Υπουργός τόνισε ότι το Υπουργείο Υγείας στηρίζει το Νοσοκομείο και καταβάλλει κάθε προσπάθεια, προκειμένου να αισθάνονται ικανοποίηση και ασφάλεια τόσο οι πολίτες όσο και το προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλ. Τσίπρας για Κυρ. Μητσοτάκη: Μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο

Υπουργείο Παιδείας: 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για το σχέδιο νόμου για τα ΑΕΙ

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

      

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας