11:13 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Συνελήφθη στα Σκόπια ο ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας - Οδηγείται στον εισαγγελέα

Συνελήφθη στα Σκόπια ο ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας - Οδηγείται στον εισαγγελέα

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο άνδρας πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή. Ο άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν διατηρούσε σχέση με την 17χρονη Νικολέτα και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν έντονους καυγάδες όταν αυτή του ζήτησε να χωρίσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 22χρονος πρόλαβε να βγει απο την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών, ωστόσο τελικά συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία. Η ελληνική Αστυνομία γνωρίζοντας τα σχέδια του αλλοδαπού φονιά, κινήθηκε άμεσα, έκανε διεθνές το ένταλμα σύλληψής του και σε συνεργασία με τις αρχές των χωρών των Βαλκανίων, κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα σε ενα γκρούπ μεταναστών.

Αξίζει να επισημανθεί οτι ο Πακιστανός, μετα τη δολοφονία την «κοπάνησε» για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να εξαφανιστεί εκτός Ελλάδος ενώ είχε πάρει μαζί του το smartphone του θύματος το οποίο ομως δεν είχε καρτα sim καθως το κορίτσι το χρησιμοποιούσε μόνο για επικοινωνίες μέσω διαδικτυακών εφαρμογών.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέττας ανέφερε ότι «δεν καβγαδίζανε» και πρόσθεσε ότι «ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει. Δεν ήθελε άλλο».

Συνεχίζοντας, δεν έκρυψε την οργή της τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φθιώτιδα: Νεκρός 76χρονος που βγήκε να μαζέψει τσάι και έπεσε σε γκρεμό

Φωτιά στο Barbarossa της Πάρου – Δείτε βίντεο

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας