3:38 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Νότης Μηταράκης: Η σκηνή που παίζει ο υπουργός στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Νότης Μηταράκης: Η σκηνή που παίζει ο υπουργός στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Νότης Μηταράκης: Πρεμιέρα έκανε χθες η νέα αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι” και ένα γνώριμο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής εμφανίστηκε στο πρώτο επεισόδιο. Ο λόγος για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη ο οποίος υποδύθηκε έναν ρόλο αρκετά κοντά στον εαυτό του. Ο ρόλος ήταν υπουργικός και μάλιστα από την Χίο. Ο Νότης Μηταράκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter τη σκηνή που έπαιξε κατά την οποία μάλιστα έκανε αναφορά και στον τόπο καταγωγής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου πηγαίνοντας στο γραφείο του στο υπουργείο έπεσε πάνω στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1. Ο Νότης Μηταράκης έδειξε ενδιαφέρον και ζήτησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες από τους υπεύθυνους.

Μάλιστα ξάφνιασε ευχάριστα τους συντελεστές όταν πρότεινε να συμμετάσχει και ο ίδιος σε κάποια σκηνή. Να σημειώσουμε πως στο εξωτερικό είναι κάτι που συνηθίζεται και αρκετοί πολιτικοί ή διάσημοι “μπαίνουν” σε τηλεοπτικές σειρές και σόου με διαφορετικό από τον συνηθισμένο τους ρόλο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ 


Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας