4:34 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Πάτρα: Η νέα κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για Μαλένα - Ίριδα - Τι υποστήριξε (βίντεο)

Πάτρα: Η νέα κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη για Μαλένα - Ίριδα - Τι υποστήριξε (βίντεο)

Νέες αποκλειστικές πληροφορίες για την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη σχετικά με τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας έδωσε ο Πέτρος Κουσουλός.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” ο δημοσιογράφος και εκδότης της “ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ” είπε ότι όταν έλθει η ώρα τη δίκης θα δώσει ενώωπιον του ακροατήριου πολλά περισσότερα στοιχεία για τη σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου και το τι συνέβαινε όταν αποχωρούσε από το σπίτι. Πως ενδεχομένως συνδέονται οι αποχωρήσεις του από το σπίτι της οδού Μπιζανίου με τους θανάτους των παιδιών τους.

Ο ίδιος ο Δασκαλάκης ήταν αυτός που ενέκρινε να δοθεί η συνέντευξη του ζεύγους είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

 

Η κατάθεση

«Να τιμωρηθεί όποιος δολοφόνησε τα παιδιά μου» ήταν η φράση του στην ανακρίτρια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν εκείνος που ζήτησε να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι, όπως έγινε και στην πρώτη του κατάθεση για την Τζωρτζίνα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης εισήλθε και εξήλθε απο τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φορώντας μάσκα και προσπαθώντας να μην τον αναγνωρίσει κάποιος.

Στους θανάτους των δύο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν παρών, αλλά κλήθηκε λίγα λεπτά μετά.

Κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε τι ακολούθησε στα νοσοκομεία και επανέλαβε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια καλή μητέρα που φρόντιζε τα παιδιά της. Όπως υποστήριξε, βρίσκεται σε σοκ καθώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό το κακό που έχει συμβεί.

Στο δικαστήριο, ο πατέρας της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, θα είναι απέναντι απο την πρώην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς και σε αυτή την υπόθεση δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάτρα: Θα κινηθούν νομικά οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα – Λείπουν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας

Πάτρα – Σοκάρει ο εισαγγελέας: Σκότωσε τη Τζωρτζίνα από εκδίκηση – Είχε κτητική εμμονή με τον Δασκαλάκη

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας