11:12 Τρίτη 30 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Οικονόμου: Ο Γιώργος Τσίπρας αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του για κυβέρνηση ηττημένων

Οικονόμου: Ο Γιώργος Τσίπρας αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του για κυβέρνηση ηττημένων

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για την τοποθέτηση του κ. Γιώργου Τσίπρα περί κυβέρνησης ηττημένων:

Ο κ. Γιώργος Τσίπρας αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του κ. Αλέξη Τσίπρα: να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων, εκμεταλλευόμενοι την απλή αναλογική. Προφανώς, αφού τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλιώς, με τον κ. Βαρουφάκη, που θέλει να ανατινάξει τις τράπεζες. Ίσως και με κάποιο ακροδεξιό κόμμα, αν η συμπλήρωση με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη δεν φτάνει. Για αυτό η κάλπη στις 21 Μαΐου είναι καθοριστική. Για να συνεχίσει η Ελλάδα τολμηρά, σταθερά, μπροστά.

Υπενθυμίζεται πως στη χθεσινή αντιπαράθεση που ήρθε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρθηκε στην πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση ”ηττημένων”, κάτι που μέχρι πρότινος διέψευδε.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μεν δεύτερο κόμμα αλλά τα “κουκιά” βγαίνουν για σχηματισμό κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ να σταθμίσουν και αυτό το ενδεχόμενο.

Στην ερώτηση για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως “επιτέλους λόγω της απλής αναλογικής, η οποία θα ανεβάσει το πολιτικό επίπεδο της χώρας και θα διαμορφώσει καλύτερες, πιο δημοκρατικές και αποτελεσματικές κυβερνήσεις, θα βρούμε τον τρόπο να συνεργαστούμε”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μητσοτάκης: Χωρίς τον φράχτη θα έμπαινε ο καθένας, ο Τσίπρας δεν θα συνέχιζε την επέκταση

Διαβάστε στην “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” της Κυριακής 2 Απριλίου 2023

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας