3:31 Τετάρτη 15 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Κάτια Νικολαΐδου:«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» του αδελφού της-«Ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου»

Κάτια Νικολαΐδου:«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» του αδελφού της-«Ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου»

Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε απόψε (8/11) την τελευταία της πνοή, νικημένη από την άνιση μάχη που έδινε με τον καρκίνο εδώ και μερικά χρόνια. Ήταν μόλις 58 ετών.

Η είδηση του θανάτου της έχει βυθίσει στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο, ειδικά όσους γνώριζαν προσωπικά την Κάτια Νικολαΐδου.

Ο αδελφός της, Τάκης, απαρηγόρητος για τον χαμό της ηθοποιού, θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Απευθυνόμενος σε εκείνη, ο Τάκης Νικολαΐδης έγραψε στο μήνυμά του:

«Αγάπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτριά μου!!! Σήμερα των αγγέλων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιότητα!!!Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου άγγελος!!! Η αυλαία έπεσε αγάπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Άγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαύρο φόντο… κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου.

Σε αγαπώ μέχρι το άπειρο !!!!!Ξεκουράσου αδερφή μου, ξεκουράσου κορίτσι μου, μαχήτριά μου!!! Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε !!!Σε λατρεύω άγγελέ μου!!!».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας