13:40 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

Αεροσκάφος της ΟΑ παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Μήλου

Αεροσκάφος της ΟΑ παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Μήλου

Εκτός διαδρόμου κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Μήλου, βγήκε αεροπλάνο της Ολυμπιακής, το μεσημέρι, εξαιτίας ισχυρών πλαγιομετωπικών άνεμων που έπνεαν εκείνη την ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Οι 20 επιβάτες, όλοι καλά στην υγεία τους, μεταφέρθηκαν στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού, ενώ μετά από έλεγχο, το αεροπλάνο αναχώρησε για το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε ανακοίνωσή της η αεροπορική εταιρεία Aegean, με ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι κατά την προσπάθεια προσγείωσης, οι άνεμοι ήταν δυνατοί, με ριπές, και έτσι το αεροσκάφος παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου, ενώ οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Κατά την πτήση ΟΑ 024 από Αθήνα για Μήλο που εκτελείται με αεροσκάφος τύπου ATR42 600, μετά την προσγείωση και ενώ είχε επιβραδύνει και τροχοδρομούσε πλέον με χαμηλή ταχύτητα για στάθμευση, λόγω έντονων πλαγιομετωπικών ανέμων με ριπές που επικρατούσαν στην περιοχή του αεροδρομίου, παρέκκλινε για λίγα μέτρα εκτός του διαδρόμου προσγείωσης. Και οι 20 επιβάτες που επέβαιναν στην πτήση αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για τον έλεγχο του αεροσκάφους».

πηγή φωτογραφίας cyclades24.gr

πηγή φωτογραφίας YouTube/ULTRA MAN

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζώρτζης Μονογυιός: Ετοίμαζε θρησκευτικό γάμο στην Μύκονο – Ο πολιτικός γάμος με την Αθηνά

Γιος ασθενούς επιτέθηκε με μαχαίρι και μπιτόνι βενζίνης σε γιατρούς στο “Γεννηματάς”

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας