6:56 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αγριο ξύλο στα δικαστήρια – Μπουνιές και κλωτσιές σε συμπλοκή

Αγριο ξύλο στα δικαστήρια – Μπουνιές και κλωτσιές σε συμπλοκή

Ένταση προκλήθηκε γύρω στις 9:00 το πρωί στα Δικαστήρια Ηρακλείου, καθώς και στους δρόμους γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο, όταν συγγενείς αντιδίκων πιάστηκαν στα χέρια, τη στιγμή που ετοιμάζονταν να εισέλθουν στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.

Η δίκη με κατηγορούμενους δύο άνδρες, αφορά στην απόπειρα ανθρωποκτονίας μεταξύ Ρομά, και όταν οι συγγενείς των φερόμενων ως δραστών και του θύματος συναντήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο, τα αίματα άναψαν ξαφνικά με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση που γενικεύτηκε πολύ γρήγορα. Ουσιαστικά όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από τη δίκη, στο διάδρομο του Δικαστικού Μεγάρου, η μία πλευρά συνάντησε συγγενικό πρόσωπο κατηγορουμένου της άλλης πλευράς, το οποίο πρόσωπο στρίμωξαν και χτύπησαν. Ακολούθησε πανικός, με ουρλιαχτά, φωνές και ένταση.

Οι συγγενείς των αντιδίκων συνεπλάκησαν μεταξύ με γροθιές, κλωτσιές, ύβρεις και φωνές, σε βαθμό τέτοιο που χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να κατευναστούν τα πνεύματα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

   

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας