21:03 Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

Άλιμος: Λουκέτο δύο μηνών και 20.000 € πρόστιμο στο κατάστημα για το πάρτι

Άλιμος: Λουκέτο δύο μηνών και 20.000 € πρόστιμο στο κατάστημα για το πάρτι

Με μια ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κανδύλης πληροφορεί τους δημότες του ότι επιβάλλεται λουκέτο δυο μηνών και πρόστιμο 20.000 ευρώ για το πάρτι συνωστισμού που έγινε στον Άλιμο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και τους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδυνό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας. Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα. Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος, όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας. Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία. Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο Νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του Καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000€. Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτει η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

Δείτε την ανάρτηση


Σχετικά άρθρα:
Πάρτι “συνωστισμού” σε beach bar στον Άλιμο- Πάνω από 1000 άτομα διασκέδαζαν
Η κόρη της Θεοδωρίδου διαψεύδει ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό

Κάποιοι πιστεύουν ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Και τα νέα πλάνα από το πάρτι συνωστισμού που έγινε στον Άλιμο με περισσότερα από 1.000 άτομα προσκεκλημένα και με τις αποστάσεις να είναι ανέκδοτο προκαλούν αντιδράσεις.

Στο γνωστό beach bar στον Άλιμο όπως θα δείτε και στα βίντεο το πάρτι ξέφυγε με χορευτές, βεγγαλικά και τον έναν πάνω στον άλλον. Καμία προφύλαξη, κανένα μέτρο και μπροστά στο κέρδος όλα ίσιωμα.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας