10:15 Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
eReportaz

Live:

ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ – ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ - Ένα νέο ανθρωποκεντρικό πολιτικό κόμμα

ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ – ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ - Ένα νέο ανθρωποκεντρικό πολιτικό κόμμα

Η «ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗ – ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ» αποτελεί ένα νέο ανθρωποκεντρικό πολιτικό κόμμα, που ιδρύθηκε την 21.12.2021.

Σκοπός της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ, είναι η ενάσκηση της πολιτικής εξουσίας με ανθρωποκεντρική ματιά και η εξεύρεση και υλοποίηση λύσεων, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική Κοινωνία, δίχως χωριστικότητα και διακρίσεις μεταξύ των μελών της κοινωνίας.

Έμβλημα της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ είναι η σπείρα, η οποία σηματοδοτεί την προβολή και τη σχηματοποίηση της αρχικής προθέσεως για ανθρωποκεντρική προσέγγιση σε όλα τα ζητήματα, που εγείρονται κατά την ενάσκηση της πολιτικής διοίκησης. Η σπείρα, τοποθετεί στο κέντρο τον άνθρωπο και συμβολίζει την ίδια τη Ζωή.

Ιδρύτρια της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ είναι η Αργυρώ Λεντούδη.

Η Αργυρώ Λεντούδη γεννήθηκε στο ακριτικό νησί της Σάμου, κατοικεί στην Αθήνα και εργάζεται σε Ναυτιλιακή Εταιρεία, παρέχοντας τις υπηρεσίες της στο οικονομικό τμήμα αυτής.

Έχει συγγράψει και εκδώσει σειρά βιβλίων, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα παιδικό βιβλίο.

Η ίδρυση της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ, βασίζεται στην επιθυμία της να ιδρυθεί μια νέα ανθρωποκεντρική πολιτική παράταξη, όπου τιμάται η ελεύθερη βούληση, ο Λόγος και η συλλογικότητα, με σκοπό, να ενδυναμωθεί ο κοινωνικός ιστός, μέσα από συνεχή διάλογο και σφυγμομέτρηση των αναγκών των πολιτών.

Η Αργυρώ Λεντούδη, έχει ως συνοδοιπόρους στο όραμα της ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΗΣ, μια σειρά ανθρώπων από όλους τους παραγωγικούς τομείς της κοινωνίας μας, με τους οποίους προβαίνει σε δράσεις και αναζητά την εξεύρεση και υλοποίηση λύσεων, σε όλα τα ζητήματα που ανακύπτουν στην Ελληνική κοινωνία, είτε σε ατομικό είτε σε συλλογικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ:«Ενεπλάκη στις συνεννοήσεις για την παρέμβαση Ζελένσκι στη Βουλή το ΥΠΕΞ ή πάλι τα έκανε μαντάρα μόνος του με προσωπική διπλωματία ο κ. Μητσοτάκης;»

 

Διαβάστε ακόμη

                

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας