Ανατριχίλα! «Μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι και… Μετά εγώ πονούσα»

Ανατριχίλα! «Μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι και… Μετά εγώ πονούσα»

Σοκάρουν τα όσα είπε στους αστυνομικούς το ανήλικο κοριτσάκι από τη Μάνη το οποίο κατήγγειλε ότι μέχρι τα 11 της χρόνια μόλις, έχει υποστεί βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση από τον παππού της και τον παπά που φιλοξενούσε εκείνη και τη μητέρα της.
Η «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» εξασφάλισε τη δικογραφία της υπόθεσης στην οποία περιέχονται οι δύο καταθέσεις της μικρής και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κακοποίησής της.

«Μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι και έβαλε το πουλί του στο δικό μου και μπροστά και πίσω και εγώ πονούσα»
Σοκάρει η πρώτη κατάθεση του 11χρονου κοριτσιού στον ανακριτή που δόθηκε στις 20 Φλεβάρη του 2019
«Τη μαμά μου την έχω επιθυμήσει, αλλά με χτυπούσε πολύ. Έμενα με τη μαμά και τον μπαμπά (σ.σ.: ο κατηγορούμενος παπάς), ο οποίος είναι παπάς. Η μαμά μου μού είχε πει να τον λέω μπαμπά. Οι δυο τους κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι. Μία μέρα που η μαμά ήταν σε μια δουλειά, εγώ ήμουν σπίτι και εκεί ήταν και ο μπαμπάς. Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι του και το εσώρουχό του και μου έβγαλε το παντελόνι μου και το κιλοτάκι μου και μετά μου έβαλε το πουλί του μπροστά στο δικό μου και πίσω και εγώ πονούσα. Αυτό είχε γίνει και μία άλλη φορά.

Η αντίδραση της μάνας σύμφωνα με την 10χρονη

«Όταν ήρθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι, εγώ ήμουν ντυμένη και ο μπαμπάς ντύθηκε μετά. Η μαμά είπε «τι κάνετε εκεί;» και εγώ της είπα ότι ο μπαμπάς μου έκανε αυτά με το ζόρι ενώ εκείνος είπε ότι εγώ ήθελα να γίνουν αυτά που έγιναν. Η μαμά μετά με χτύπησε δυνατά με τα χέρια της…

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ και τις καταθέσεις που «καίνε» τον παπά, τον παππού και τη μητέρα της ανήλικης στην «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» που κυκλοφορεί!

 

Σχόλια