Αντιδράσεις Στουρνάρα και Λοβέρδου για Novartis!

Αντιδράσεις Στουρνάρα και Λοβέρδου για Novartis!

Mετά τις εξελίξεις που είχαμε νωρίτερα, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση,

Διαβάστε εδώ

Novartis: Αρχείο για Στουρνάρα-δίωξη σε Λοβέρδο!

Έχουμε και τις πρώτες αντιδράσεις.

Από την πλευτά τους ο κος Στουρνάρας δήλωσε τα κάτωθι:

«Σήμερα έκλεισε και τυπικά, με καθυστέρηση είκοσι μηνών, μια ιταμή διαδικασία σπίλωσης και απόπειρας δολοφονίας χαρακτήρων, που ήταν νεκρόληκτη εξ υπαρχής. Απομένει τώρα στους αρμόδιους θεσμούς (Βουλή των Ελλήνων, Δικαιοσύνη) να αποκαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους της άθλιας αυτής σκευωρίας, αλλά και τους συνεργούς τους.»

Aπό την πλευρά του ο Α. Λοβέρδος μέσω facebook, εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας. Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή νόμο περί ευθύνης υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες χωρίς προνόμια & προσχήματα #Novartis

Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας που γίνεται σε βάρος μου είναι, προφανώς, η απόπειρα αναδρομικής δικαιολόγησης των παρανομιών που διαπράχθηκαν επί τρία χρόνια στο πλαίσιο της σκευωρίας «Νοβάρτις».

Επειδή έχω με το μέρος μου την αλήθεια, την εντιμότητα και τη στήριξη των πολιτών, οι απεγνωσμένες και απονενοημένες ενέργειες δεν μπορούν να με αγγίξουν. Όμως όσες και όσοι έχουν εμπλακεί στα αδικήματα που τελέστηκαν σε βάρος μου, συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης εξουσίας, θα λογοδοτήσουν για τα κακουργήματά τους, όπου και όπως αρμόζει.

Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας και κανείς από τους πολιτικούς σκευωρούς δεν θα αποφύγει την κατά νόμο λογοδοσία και τιμωρία. Τίποτε λιγότερο δεν είναι αρκετό.

Κι ούτε λόγος για βουλευτική ασυλία ή για το νόμο περί ευθύνης των υπουργών. Θα τους νικήσω με τα όπλα που διαθέτουν όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες χωρίς προνόμια και προσχήματα».

Η κατάχρηση εξουσίας συντελέστηκε και κατά νομική ακριβολογία. Τίποτε δεν σταθεί εμπόδιο στην αποκάλυψη της σκευωρίας….

Gepostet von Andreas Loverdos am Donnerstag, 29. August 2019

Σχόλια