10:00 Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023
eReportaz

Live:

Αντώνης Ρουπακιώτης: «Η κοινωνία πορεύεται σκυφτή»

Αντώνης Ρουπακιώτης: «Η κοινωνία πορεύεται σκυφτή»

«Η επιλογή των τετελεσμένων γεγονότων σε συνδυασμό με την παραβίαση του Συντάγματος, διεθνών αρχών και κανόνων δικαίου, λειτουργεί διαβρωτικά, ως δηλητήριο, στην κοινωνία που δυστυχεί, στην κοινωνία που πορεύεται σκυφτή. δήλωσε στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε πως επικράτησε μονοκομματική αντίληψη στη λειτουργία της κυβέρνησης και αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την τρικομματική ενώ αναφορικά με την ΕΡΤ τόνισε ότι η ΝΔ έκανε μια επίδειξη πυγμής, γιατί αυτή η τακτική ενθουσιάζει, «περνάει».

«Μπορώ να αναφερθώ σε προτάσεις η αποδοχή των οποίων θα μας οδηγούσε σε ιδεολογικές-πολιτικές παραδοχές των δεκαετιών 1950 και 960.» υπογράμμισε ο Αντ. Ρουπακιώτης.

«Η αντιφατική στάση, «το πισωγύρισμα», για λόγους πλέον γνωστούς, του μεγαλύτερου των εταίρων, ως προς το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Η στάση αυτή, πέραν των άλλων, επιβαρύνει την πολιτική σκέψη και αφήνει εκκρεμότητες ως προς τη ρύθμιση του σημαντικού αυτού ζητήματος.» τόνισε ο τέως υπουργός.

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης είπε για τη θητεία του στην τρικομματική κυβέρνηση: «Υπήρξε σειρά διατάξεων εις βάρος εργαζομένων, συνταξιούχων και μικροεπαγγελματιών, στις οποίες αντέδρασα, καταψηφίστηκαν δε και από τη ΔΗΜΑΡ στη βουλή. Από αυτές άλλες επιβλήθηκαν με σκληρότητα από την τρόικα και άλλες υποβλήθηκαν προς αυτήν από εγχώρια συμφέροντα».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας