22:59 Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021
eReportaz

Live:

Από τα Super Market η διάθεση των Self Test;

Από τα Super Market η διάθεση των Self Test;

Ένα μικρό μπάχαλο έχει γίνει όσον αφορά τα self test για τον κορωνοϊό, μετά την είδηση ότι σταματά η δωρεάν διάθεσή τους από τα φαρμακεία. Η διάταξη η οποία έχει δοθεί για την συγκεκριμένη απόφαση φωτογραφίζει τη διάθεση των self test από τα super market.

Πρόκειται για μια πρακτική η οποία γίνεται ήδη σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, με προεξέχουσα τη Γερμανία. Να τονίσουμε ότι σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία από τις 19 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι αποφασίστηκε να σταματήσει στις 19 Ιουνίου η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, όπως ανακοίνωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου. Αιτιολογώντας την απόφαση, ο κ. Παπαθανάσης ανέφερε μιλώντας στο Open: “Ως Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος πήραμε απόφαση να επεκτείνουμε το δίμηνο διανομής έως τις 19 Ιουνίου. Η συμφωνία που έχουμε κάνει είναι ότι θα καλύπτουμε την κοινωνία μέχρι τέλος του μήνα. Σταματά η δωρεάν διάθεση των self test από τα φαρμακεία, πρόκειται για μία απόφαση που είναι εις γνώση της πολιτείας”.

Το μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου είπε ότι η συμφωνία που υπήρχε ήταν για δύο μήνες και εκπνέει τις συγκεκριμένες ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας