8:48 Σάββατο 21 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Αργία Τριών Ιεραρχών: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

Αργία Τριών Ιεραρχών: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

Αργία Τριών Ιεραρχών: Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία και θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες, όπως αναφέρει σε εγκύκλιό του το υπουργείο Παιδείας.

Όπως προστίθεται μάλιστα, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και σύμφωνα με τα ισχύονται μέτρα για την ανάσχεση της πανδημίας, αντιπροσωπεία των μαθητών μπορεί να παραστεί στον εκκλησιασμού του ιερού ναού της εκάστοτε περιοχής.


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ


Αναλυτικά η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας

Σας ενημερώνουμε ότι οι εορταστικές εκδηλώσεις στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις. Οι εκδηλώσεις αυτές θα έχουν διάρκεια έως δύο διδακτικές ώρες.

Mε απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν και σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την προστασία από τον Covid-19 που προβλέπονται για τους ιερούς ναούς, δύναται αντιπροσωπεία μαθητών/τριών να παραστεί στον εκκλησιασμό του ιερού ναού της περιοχής που εδρεύει το σχολείο.

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας