5:43 Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
eReportaz

Live:

Αθώος ο Λαφαζάνης στην πρώτη δίκη για τους πλειστηριασμούς

Αθώος ο Λαφαζάνης στην πρώτη δίκη για τους πλειστηριασμούς

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά την αθωωτική πρότασή της εισαγγελέως της έδρας, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τις κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης και παρακώλυσης συναγωνισμού. Είχε μηνυθεί από fund

Η συμβολαιογράφος που κατηγορείτο ότι ψευδώς βεβαίωσε ότι έγιναν πλειστηριασμοί την ημέρα εκείνη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, μετά την αθωωτική πρότασή της εισαγγελέως της έδρας, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη για τις κατηγορίες της διατάραξης οικιακής ειρήνης και παρακώλυσης συναγωνισμού για τη δράση του στο κίνημα των πλειστηριασμών την 20/9/2021.

Η συμβολαιογράφος που κατηγορείτο ότι ψευδώς βεβαίωσε ότι έγιναν πλειστηριασμοί την ημέρα εκείνη στο Ειρηνοδικείο Αθηνών καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή.

Η απόφαση αποτελεί ηθική και πολιτική νίκη του συντεταγμένου κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Συνήγορος του Παναγιώτη Λαφαζάνη παρέστη ο δικηγόρος κ. Σαράντος Θεοδωρόπουλος, υποψήφιος με την Εναλλακτική Παρέμβαση στις εκλογές του ΔΣΑ, μέλος της ΚΕ του ΜέΡΑ25.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίθεση με Βιτριόλι Δίκη 4η μέρα: Η κατάθεση του Ψυχιάτρου – Συγκλόνισε η Ναθαναήλ – Τι έδειξε το κινητό πιθανής συνεργού (Βίντεο)

Αποκάλυψη στην Δίκη για το βιτριόλι: Σε ποιον ανήκε το κινητό με το GPS tracker του αυτοκινήτου της Ιωάννας

 

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

    

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας