0:57 Τρίτη 21 Μαΐου 2024
eReportaz

Live:

Αυτή είναι η στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών

Αυτή είναι η στιγμή της ανταλλαγής πυροβολισμών

Video που δείχνει την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα και των Αλβανών αστυνομικών στις Βουλιαράτες έδωσε στη δημοσιότητα το αλβανικό κανάλι «REPORT TV».

Στο οπτικοακουστικό υλικό φαίνεται ο Κατσίφας ντυμένος με ρούχα παραλλαγής (καθώς ήταν μέλος εθνικιστικής-αντιστασιακής οργάνωσης), να κρατάει ένα καλάσνικοφ. Το βίντεο έχει τραβηχτεί από το καφενείο του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., ο Κατσίφας είχε συλληφθεί πριν από δέκα χρόνια για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί μετά από επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών το 2008 για συμμετοχή σε κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά.

Η σύλληψη είχε γίνει μετά από μεγάλη επιχείρηση στο Χαλάνδρι. Είχε βρεθεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να έχει στην κατοχή του μισό κιλό χασίς και είχε ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Παρ ολ’ αυτά, μέχρι στιγμής είναι αναπάντητες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε νεκρός.

Εν τω μεταξύ, πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν νωρίτερα ότι η ένοπλη συμπλοκή του ομογενή με τους Αλβανούς αστυνομικούς δεν είχε σχέση με την ύψωση της ελληνικής σημαίας.

 

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

     

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας