4:47 Πέμπτη 19 Μαΐου 2022
eReportaz

Live:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Μην μου λέτε για τον Πατούλη - Εγώ ψήφισα άλλον

Μπάμπης Παπαδημητρίου: Μην μου λέτε για τον Πατούλη - Εγώ ψήφισα άλλον

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν στην Αττική από την κακοκαιρία Ελπίδα, αποκάλυψε πως δεν ψήφισε τον Γιώργο Πατούλη για Περιφερειάρχη Αττικής


ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ


Αγρια πολιτική αντιπαράθεση εκτυλίχθηκε στον ΣΚΑΪ με παρευρισκόμενους τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη, οι οποίοι αψιμάχησαν για τα προβλήματα που επέφερε η κακοκαιρία Ελπίς για την αποζημίωση της Αττικής Οδού και των άλλων δρόμων αλλά και για τη δημοσκόπηση της Τετάρτης που δημοσιεύθηκε από τον Alpha και την Abacus research. Πάνω στην κόντρα σχετικά με τα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής, ο κ. Παπαδημητρίου αποκάλυψε πως δεν ψήφισε τον Γιώργο Πατούλη για περιφερειάρχη που κατέβαινε με το κόμμα του.

«Δεν μπορεί το κράτος να δώσει αποζημιώσεις, επειδή από πίσω υπάρχει μια εταιρεία που ευθύνεται για τη λειτουργία το δρόμου. Υπάρχει αυτό το θέμα και θα διερευνηθεί», έλεγε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ όταν ο κ. Γιαννούλης σχολίασε την οκνυρή αντίδραση της Περιφέρειας και του Γιώργου Πατούλη, εκείνος ανταπάντησε «μην μου λέτε εμένα για τον κύριο Πατούλη, δεν τον ψήφισα». Όταν ρωτήθηκε ποιον ψήφισε, εκείνος απάντησε «Σγουρό, βέβαια». Ο Γιάννης Σγουρός κατέβαινε ως περιφερειάρχης με το ΚΙΝΑΛ. Ακολούθησε κόντρα με τους παρευρισκόμενους, καθώς «δεν έχει σημασία ποιον ψήφισε, εφόσον ο κ. Πατούλης είναι μπλε».

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

        

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας