21:19 Δευτέρα 29 Μαΐου 2023
eReportaz

Live:

Μπουζούκια: Τέρμα τα μπουζούκια όπως τα ξέραμε- Τι αλλάζει με λουδούδια και αυτόγραφα (Βίντεο)

Μπουζούκια: Τέρμα τα μπουζούκια όπως τα ξέραμε- Τι αλλάζει με λουδούδια και αυτόγραφα (Βίντεο)

Τέρμα τα μπουζούκια όπως τα ξέραμε!!! Ο κορωνoϊός αλλάζει και αυτόν τον τρόπο διασκέδασης.

Ο Υγιεινολόγος και Λέκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Κώστα Ντελέζο, είπε πως  τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης θα πρέπει να τηρούν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, ώστε να μην υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού.

Ο κ. Ντελέζος, αναφέρθηκε σχετικά με τα πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούνται στα κέντρα διασκέδασης, επισημαίνοντας πως ο συγχρωτισμός δεν επιτρέπεται σε καμία απολύτως περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: 

Τσίπρας: «Μην τα ρίχνετε όλα στον κορωνοϊό – Είχατε βυθίσει την οικονομία σε ύφεση από τον Οκτώβριο»

Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες είτε είναι ανοιχτός ο χώρος, είτε κλειστός. Στον ανοιχτό το χώρο είναι ευκολότερα διαχειρίσιμα τα πράγματα. Πολλά από αυτά τα μαγαζιά είναι κλειστά. Το μπαρ δεν λειτουργεί, δεν έχουμε όρθιους θαμώνες» τόνισε  ο κ. Ντελέζος.

Ο συνωστισμός εννοείται πως δεν επιτρέπεται και  κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει έως έξι καρέκλες και να τηρείται το 1,5 μέτρο, ενώ απαγορεύονται σαφώς  και οι καναπέδες.

Η ρίψη λουλουδιών στους καλλιτέχνες στα μπουζούκια είναι έννοιες σχεδόν ταυτόσημες. Σύμφωνα με τον κ. Ντελέζο υπάρχει πρωτόκολλο ακόμη και γι’ αυτό και αναφερόμενος στο θέμα είπε «θα συνεχίσουν να υπάρχουν όμως πλέον θα πρέπει να τα ρίχνουν στα πόδια των τραγουδιστών και όχι στο πρόσωπο».

«Ο χορός στην πίστα δεν επιτρέπεται» τόνισε  και υπογράμμισε: «Ο ιός είναι εδώ, μας το θυμίζει συνέχεια».

Τα αυτόγραφα είναι το αμέσως επόμενο ….θέμα το οποίο απασχολεί αυτή τη μορφή διασκεδάσης καθώς η λατρεία των θαμώνων στους καλλιτέχνες είναι μεγάλη. Όπως επεσήμανε ο κ. Ντελέζος μιλώντας στο Open κάποια στιγμή υπήρχε κατακλυσμός στα καμαρίνια, όμως εκεί δεν υπάρχει καλός εξαερισμός άρα δεν μπορούν να περιμένουν σε στενούς διαδρόμους 10, 15 άτομα οπότε τα αυτόγραφα θα είναι σε εξωτερικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: 

Επίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της Ιωάννας όταν άκουσε για την 35χρονη με την οποία είχε ανταλλάξει μηνύματα στο Facebook

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε ακόμη

Top News

               

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας