Μπραντ Πιτ στα BAFTA: «Βρετανία… σου εύχομαι τα καλύτερα με το διαζύγιο»

Μπραντ Πιτ στα BAFTA: «Βρετανία… σου εύχομαι τα καλύτερα με το διαζύγιο»

Αν και απών από την απονομή των 73ων Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) ο Μπραντ Πιτ σχολίασε την απονομή του βραβείου που κέρδισε αλλά και το διαζύγιο της Μ. Βρετανίας με την ΕΕ. Ο Μπραντ Πιτ ήταν ο νικητής της κατηγορίας β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία του Κουένιν Ταραντίνο, «Κάποτε… στο Χόλιγουντ».

Τη νίκη του, ανακοίνωσε η Σκάρλετ Γιοχάνσον, ενώ στη σκηνή βγήκε η Μάργκο Ρόμπι και το παρέλαβε για εκείνον. «Έι, Βρετανία, άκουσα πως μόλις έμεινες μόνη. Καλώς ήρθες στο κλαμπ. Σου εύχομαι τα καλύτερα με το διαζύγιο», ξεκίνησε να διαβάζει η Μάργκο Ρόμπι μεταφέροντας τα λόγια του Μπραντ Πιτ που δεν μπορούσε να βρίσκεται στη Βρετανία για προσωπικούς λόγους. Ο ηθοποιός αναφερόταν φυσικά στο Brexit και το διαζύγιο της Βρετανίας με την ΕΕ, που επισημοποιήθηκε μόλις την Παρασκευή. Αλλά και στον εαυτό του.

Ο Μπραντ Πιτ ευχαρίστησε τη Βασιλική Ακαδημία, η οποία όπως σημείωσε έχει βραβεύσει ιερά τέρατα ως σήμερα στα BAFTA, αλλά και τους συνεργάτες του. Ειδική μνεία επιφύλασσε ο Μπραντ Πιτ για τον δημιουργό της ταινίας, Κουέντιν Ταραντίνο.

Κλείνοντας την ομιλία του, η οποία δυσκόλεψε αρκετά τη Μάργκο Ρόμπι, ο Πιτ τόνισε ότι θα ονομάσει το βραβείο αυτό «Χάρι», γιατί θα το πάρει μαζί του στις ΗΠΑ. «Δεν είναι τα λόγια μου», πρόσθεσε η ηθοποιός με το κοινό να χειροκροτεί ασταμάτητα.

Σχόλια