16:22 Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
eReportaz

Live:

CEO της χρονιάς ο Αλ. Μπουρλά

CEO της χρονιάς ο Αλ. Μπουρλά

Αν και η πανδημία δεν έχει τελειώσει, ωστόσο βιώνουμε μια νέα κανονικότητα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα εμβόλια, όπως εκείνο της Pfizer, και έτσι το CNN επέλεξε να δώσει τον τίτλο του CEO της χρονιάς στον (Έλληνα) Άλμπερτ Μπουρλά. Ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου υπήρξαν η Lisa Su της AMD, ο Jim Farley της Ford, ο Marvin Ellison της Lowe’s, ο David Solomon της Goldman Sachs, ο Sundar Pichai της Alphabet και βέβαια ο Elon Musk των Tesla και SpaceX, ο οποίος έλαβε τον τίτλο της προσωπικότητας της χρονιάς τόσο από το περιοδικό Time όσο και από τους Financial Times.

«Όμως ο Μπουρλά ήταν η δική μας επιλογή, για όσα έχει κάνει η Pfizer σε έναν χρόνο όπου τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού έγιναν mainstream και βοήθησαν να σταθεροποιηθεί η αμερικανική οικονομία και, στην πραγματικότητα, η παγκόσμια», αναφέρει το CNN. 

«Η Pfizer έκανε πολύ καλό στην ανθρωπότητα και είμαστε πολύ πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό», είπε ο Μπουρλά σε συνέντευξή του στο CNN Business. «Δεν μπορέσαμε μόνο να σώσουμε τόσο πολλές ζωές, αλλά απολαμβάνουμε υψηλά επίπεδα επιχειρηματικής φήμης αυτή τη στιγμή». 

Όπως δημοσιεύτηκε στην ΜΠΑΜ που κυκλοφορεί

Διαβάστε ακόμη

       

Kάνε εγγραφή στο newsletter eReportaz

Ενημερώσου πρώτος με τα τελευταία νέα στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Συνδέσου μαζί μας